bla
Aktualno

Blišč in beda zamujanja na let

V oglasu kanadskega železniškega prevoznika The Union Pearson ne manjka stresnih trenutkov, ko zamujamo na polet z letalom.

Ob spremljavi parodije skladbe Johna Denverja »Leaving on a Jet Plane« prvemu protagonistu debelo zamuja prevoz na letališče, druga je obtičala v prometnem zamašku, tretjemu se je tik pred letališčem pokvaril avto, par pa ima težave s samim seboj. Ob tem se The Union Pearson, ki nudi železniški prevoz na glavno letališče v Kanadi (v Torontu), ponuja kot zanesljiv način prevoza. Torej brez strahu, da bi obstali v prometni gneči ali celo, da bi vas na cedilu pustil vaš prevoznik.

484

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

moynihan
09. 10. 2021

Med številnimi uglednimi mednarodnimi govorci na festivalu kreativnosti Zlati boben bo…

Neuspeh se pogosto stigmatizira in redko slavi kot učna izkušnja. Posledično mnogi odrasli in otroci nimajo zdravega odnosa do neuspeha ali tveganja.

roman
08. 10. 2021

Ob tridesetletnici delovanja agencije Votan komunikacije smo se pogovarjali z njenim…

Filozofije, ki stoji že 30 let, tako kot ne menjaš konja, ki zmaguje, ne gre spreminjati. Pri nas je na prvem mestu kultura, tako v medčloveških kot…

škrabec 2
06. 10. 2021

»Če bi v Evropi za 10 % povečali delež na novo zgrajenih hiš iz lesa, bi količino CO2…

Prepričani smo, da lahko preko paviljona predstavimo tip lesene gradnje, ki vsebuje vsa trajnostna načela, se zmore prilagajati še tako zahtevnim…

Naši avtorji