nueva york
Aktualno

Cannes Lions: Najbolj kreativna država so ZDA, najbolj kreativno mesto pa New York

Organizatorji Kanskih levov so na podlagi nagrajenih del v zadnjih dveh letih predstavili razvrstitev najbolj kreativnih držav, mest, agencij in posameznikov.

Med državami so najbolj kreativne ZDA, Velika Britanija in Brazilija, med mesti pa New York, London in São Paulo. Na ravni agencijskih mrež je na področju Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike največkrat nagrajen Publicis. Med posamezniki je svoje mesto na lestvici našla le ena ženska, in sicer Nisha Ganatra (Chelsea Pictures), ki je tudi največkrat nagrajena režiserka. Drugje prevladujejo zaposleni agencije David, imajo namreč največkrat nagrajenega kreativnega direktorja (Jeran Zampogno), umetniškega direktorja (Felipe Antonioli) in tekstopisca (Luis Giraldo).

484

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

moynihan
09. 10. 2021

Med številnimi uglednimi mednarodnimi govorci na festivalu kreativnosti Zlati boben bo…

Neuspeh se pogosto stigmatizira in redko slavi kot učna izkušnja. Posledično mnogi odrasli in otroci nimajo zdravega odnosa do neuspeha ali tveganja.

roman
08. 10. 2021

Ob tridesetletnici delovanja agencije Votan komunikacije smo se pogovarjali z njenim…

Filozofije, ki stoji že 30 let, tako kot ne menjaš konja, ki zmaguje, ne gre spreminjati. Pri nas je na prvem mestu kultura, tako v medčloveških kot…

škrabec 2
06. 10. 2021

»Če bi v Evropi za 10 % povečali delež na novo zgrajenih hiš iz lesa, bi količino CO2…

Prepričani smo, da lahko preko paviljona predstavimo tip lesene gradnje, ki vsebuje vsa trajnostna načela, se zmore prilagajati še tako zahtevnim…

Naši avtorji