crocs2
Aktualno

Crocs v povezavi s kultnimi znamkami ustvarja drzne trende

Ikonična obutev Crocs z različnimi odtenki, zanimivimi kombinacijami in edinstvenimi sodelovanji s kultnimi blagovnimi znamkami nagovarja vsakega posameznika in ustvarja drzne trende v svetu izstopajoče mode.

CROCS in Coca-Cola®

Crocs je združil moči s Coca-Colo® in ustvarili so najbolj univerzalno licenčno linijo odštekane Crocs obutve. Linijo sestavljajo različni modeli in Jibbitz™ priponke, s katerimi lahko personalizirate svojo obutev. Na voljo so trije modeli – prvi klasični Crocs model je ovit v tradicionalno rdečo barvo in podkrepljen z belim Coca-Cola® napisom, drugi je opremljen s sivo barvo in rdečim napisom Coca-Cola®, saj predstavlja lahko različico te pijače, zadnji pa je Crocs bae model, kjer se ponovno združujeta komplementarni barvi znane znamke. Pri tem modelu je v ospredju bela barva, rdeča pa dodaja svojo prepoznavnost na podplatu in s svojo mogočnostjo na vidno mesto postavlja ime Coca-Cola®.  

crocs coca cola

Za oboževalce Vojne zvezd

Oboževalcem galaktičnih likov, serij in filmov Vojna zvezd je na kožo pisana licenčna linija, ki jo je Crocs ustvaril v povezavi z Disneyjevo serijo The Mandalorian. Kolekcija v ospredje postavlja najbolj slavnega Groga™ - baby Yodo in se vrti okoli celotnega barvnega in simbolnega spektra, ki ga ponuja sama galaksija.

Klasični Crocs model krasijo barviti grafični vzorci galaksije in sedem srebrnih Jibbitz™ priponk za večjo personalizacijo. Priponke predstavljajo najbolj znamenite dele serije, kot je slavni Grogu™, ikonična čelada Mandaloriana, napis »wherever I go, he goes,« ker kamorkoli gre Mandalorian, tja gre tudi Grogu™, ter podobni. Poleg tega, da je kolekcija namenjena otrokom, je na voljo tudi odraslim vseh let, ker se Crocs zaveda, da nisi nikoli prestar za galaktično domišljijo. 

crocs star wars

486

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

mija
20. 11. 2021

Futura DDB je letos že trinajstič stala na zmagovalnem odru Slovenskega oglaševalskega…

Sebe najlažje opredelim kot vodjo, ki deluje z zgledom, ki ima visoko postavljene osebne cilje in mu je pomembno, da pri svojem delu uživa. Osebno me…

bla
17. 11. 2021

Big Bangov naziv spletnega trgovca leta v regiji je zagon za nove izboljšave, pravi Peter…

bla
15. 11. 2021

Nika Kristina Butina, direktorica startupa Epidemic, je z bralci MM-a delila izkušnjo…

Naši avtorji