janja red bull
Aktualno

Janja Garnbret s svojo izdajo pločevinke Red Bulla

Konec septembra 2021 je na police trgovin prišla nova serija pločevink iz serije junakov, ki jo krasi podoba najboljše športne plezalke vseh časov, Slovenke Janje Garnbret.

Takšne pozornosti so deležni le najboljši med najboljšimi športniki, ki dvigajo meje v svojem športu in navdušujejo tudi izven strogo športnih okvirov. Janja Garnbret se je tako pridružila Red Bullovim športnikom z vsega sveta, med katerimi so smučar Marcel Hirscher, nogometaš Neymar, voznik Formule 1 Marc Marquez in drugi, ki so v preteklosti že krasili podobo pločevinke. Prvi slovenski športnik s svojo Red Bullovo pločevinko je bil pred leti Filip Flisar.

janja filip red bull

»Za vsakim odličjem se skriva trdo delo, zato smo ob posebni izdaji pločevinke svojim potrošnikom pripravili dve preizkušnji in vsak lahko izbere tisto, ki mu je bližje. Športne plezalce čaka plezalna preizkušnja, za vse ostale navdušence, ki plezanje raje občudujejo z navijaških klopi ali od doma, pa smo pripravili nekaj vprašanj, s katerimi bomo preverjali kako dobro poznajo Janjino karierno pot,« pravijo v Red Bullu. Več informacij o projektu, ki se začne 11. oktobra 2021 najdete na: www.redbull.com/janja.

janja rb

486

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

mija
20. 11. 2021

Futura DDB je letos že trinajstič stala na zmagovalnem odru Slovenskega oglaševalskega…

Sebe najlažje opredelim kot vodjo, ki deluje z zgledom, ki ima visoko postavljene osebne cilje in mu je pomembno, da pri svojem delu uživa. Osebno me…

bla
17. 11. 2021

Big Bangov naziv spletnega trgovca leta v regiji je zagon za nove izboljšave, pravi Peter…

bla
15. 11. 2021

Nika Kristina Butina, direktorica startupa Epidemic, je z bralci MM-a delila izkušnjo…

Naši avtorji