premmik luna
Aktualno

Luna \TBWA širi svojo ekipo

Ekipi agencije Luna \TBWA sta se pridružila dva izkušena sodelavca.

Saša Truden se je agenciji pridružila kot vodja projektov. Pred tem je svoje izkušnje nabirala v podjetju Šampionka, kjer je kot brand managerka skrbela za vodenje različnih blagovnih znamk v FMCG-segmentu, zadnje štiri leta pa je delovala kot koordinatorka marketinga za upravljanje blagovne znamke OBI v Sloveniji.

Miha Avsenik je pred prihodom na Luno \TBWA opravljal delo oblikovalca na agenciji Futura DDB, kjer je sodeloval pri snovanju celostnih grafičnih podob, oglaševalskih akcij in embalaž za naročnike, med katerimi so McDonald's, Spar Slovenija, Momax, OBI, Vzajemna, Ljubljanske mlekarne in drugi.

484

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

moynihan
09. 10. 2021

Med številnimi uglednimi mednarodnimi govorci na festivalu kreativnosti Zlati boben bo…

Neuspeh se pogosto stigmatizira in redko slavi kot učna izkušnja. Posledično mnogi odrasli in otroci nimajo zdravega odnosa do neuspeha ali tveganja.

roman
08. 10. 2021

Ob tridesetletnici delovanja agencije Votan komunikacije smo se pogovarjali z njenim…

Filozofije, ki stoji že 30 let, tako kot ne menjaš konja, ki zmaguje, ne gre spreminjati. Pri nas je na prvem mestu kultura, tako v medčloveških kot…

škrabec 2
06. 10. 2021

»Če bi v Evropi za 10 % povečali delež na novo zgrajenih hiš iz lesa, bi količino CO2…

Prepričani smo, da lahko preko paviljona predstavimo tip lesene gradnje, ki vsebuje vsa trajnostna načela, se zmore prilagajati še tako zahtevnim…

Naši avtorji