hi
Aktualno

MM HITRICE

Hitrice so kratke novice, ki jih v uredništvu Marketing magazina izberemo in povzamemo na podlagi sporočil oglaševalcev, agencij in medijev, ki so nam jih poslali v minulem tednu.

Vsako nedeljo vas bo v vašem e-poštnem predalu čakal pregled aktualnih novičk, ki si jih boste lahko prebrali »na hitr’co« in s tem dodali piko na i iztekajočemu tednu ter se ustrezno informativno opremljeni podali v nov delovni teden.

Httpool v partnerstvu s SoMo Borcem spodbuja digitalni napredek v regiji

Httpool, predstavnik vodilnih digitalnih medijskih platform na Hrvaškem in v regiji, je postal uradni sponzor SoMo Borca, enega največjih dogodkov o digitalnem marketingu v regiji, ki bo letos prvič potekal v Zagrebu. Kot pravijo, v partnerstvu vidijo priložnost predvsem za krepitev regijskega znanja s ciljem povečanja donosnosti naložbe za oglaševalce.

somohttpool

Z DRAJV-om simbolično že trikrat do Sonca in nazaj

Uporabniki priljubljene aplikacije Zavarovalnice Triglav so skupaj varno prevozili že milijardo kilometrov. V zadnjih sedmih letih delovanja si je DRAJV na svoj mobilni telefon naložilo več kot 155.000 uporabnikov, pri čemer je rednih mesečnih uporabnikov aplikacije že več kot 60.000. »Ob tem pa so uporabniki aplikacije največje slovenske zavarovalnice dokazano tudi bolj varni vozniki,« poudarjajo v Zavarovalnici Triglav.

drajv

Zahvala Telekoma Slovenije gasilkam in gasilcem

Da bi se gasilkam in gasilcem, ki so se  borili s požarom na Krasu, zahvalili za pomoč in požrtvovalnost, so v Telekomu Slovenije pristopili k vseslovenski akciji zbiranja sredstev. Namenili jih bodo za obnovo iztrošene in uničene opreme gasilskim društvom. Gasilski zvezi Slovenije so namenili donacijo v višini 20.000 evrov, poleg tega pa gasilkam in gasilcem v zahvalo podarjajo tudi dve celoletni ugodnosti.

gasilci

Piknik, kokice in odlični filmi

Kino Bežigrad tudi letos že tradicionalno prireja Piknik kino. V kinu na prostem bodo gledalci lahko preživljali poletne večere na različnih lokacijah po Sloveniji (v Vodnem mestu Atlantis, Termah Čatež in blejski Zaki) in »piknikovali« v družbi vrhunskih filmov. Na ogled filma lahko s seboj prinesejo tudi svoje blazine, odeje in ležalnike, ki bodo poskrbeli za dodatno udobje in pravo piknik doživetje, ki mu bo piko na i dodala gostinska ponudba.

Do konca poletja bodo na ogled še filmi Jurski svet: Prevlada, Hiter kot strela, DC liga super-ljubljenčkov in Prvič resnično srečna, točen spored pa najdete na www.kino-bezigrad.si.

piknik kino

Odprte so prijave na regijski Barcaffè Barista Cup

Barcaffè je odprl prijave na tekmovanje Barcaffè Barista Cup, na katerem bodo 1. oktobra 2022 v zagrebški Barcaffè Akademiji podelili naziv najboljšega barista v regiji. Del žirije bo obarvan tudi slovensko; v njej bodo Aleš Gorenc, nedavni državni prvak slovenskega Barista Cupa (na fotografiji), Renata Kočevar, državna prvakinja v latte artu, in Peter Ševič, strokovnjak za specialty kave.

barista

Bloomberg Adria TV odslej v ponudbi televizije Telekoma Slovenije

V Telekomu Slovenije so v svojo ponudbo TV-vsebin umestili novi program Bloomberg Adria TV. Ta prinaša poslovne in finančne vesti z vsega sveta s poudarkom na regiji Jugovzhodne Evrope. Vsebine Bloomberg Adria TV nastajajo v uredništvih v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Severni Makedoniji. Naročnikom televizije Telekoma Slovenije je Bloomberg Adria TV brezplačno na voljo v programskih shemah Standard in Mega HD na programskem mestu 720.

Avgusta na VOYO

Kaj bomo lahko v avgustu gledali na VOYO? Med drugim srbsko nanizanko Klan, resničnostni šov Otok ljubezni ZDA, dokumentarce Svet socialnih omrežij, Ustvarjalci kaosa, Satoshi, začetnik bitcoina?, Na sledi ruskim hekerjem in Nove digitalne vojske ter filme Mama za žur, Alice in župan in Otrok za vsako ceno.

hekerji

Konec tedna z Medvedkom Paddingtonom in Johnom Wickom

Ta konec tedna je na Planet prinesel dva odlična filma – družinsko komično dramo Medvedek Paddington in akcijskega Johna Wicka, ki ga upodablja Keanu Reeves. Gledalce naslednji vikend čakata tudi nadaljevanji obeh filmov, ki bosta na slovenskih televizijah predvajana premierno.

paddington

Na FOX prihajajo Veliki pokovci

Na programu FOX bo od 4. avgusta 2022 dalje na sporedu 12. sezona serije Veliki pokovci. Ko se privlačna blondinka vseli v stanovanje v istem nadstropju, kjer živita dva genialna, družbeno okorna fizika, jima pokaže, kako malo vesta o življenju izven laboratorija, gledalci pa se pri tem neizmerno zabavajo.

bigbang1

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

peter scott
03. 08. 2022

Peter Scott, podpredsednik novih medijev in inovacij v družbi Warner Bros. Discovery,…

Kot medij moraš razumeti, kaj navijači pričakujejo od tebe in jim to tudi ponuditi. Nekateri želijo vsebine gledati na telefonu, drugi na televiziji…

Naši avtorji