netko
Aktualno

Odprte prijave na tekmovanje Netko 2023

Gospodarska zbornica Slovenije in Register.si tudi letos nagrajujeta najboljše spletne projekte, ki domujejo na domeni .si. Prijave so že odprte, pričakujejo pa jih do 17. februarja 2023 (zgodnje prijave pa do 6. februarja).

Kot poudarjajo organizatorji tekmovanja Netko, ki ga letos organizirajo že četrto leto, so nagrade namenjene kot odličja za današnje digitalce, ki delajo, živijo in ustvarjajo na spletu. »Z nagrado podpiramo domače spletne projekte, razvoj, ustvarjalnost in domiselnost ustvarjalcev ter hkrati spodbujamo uporabo nacionalne domene .si,« poudarjajo v Gospodarski zbornici Slovenije, ki je lastnica nagrade Netko, in pri Register.si, ki je skrbnik slovenske nacionalne domene. »Cilj nagrade je spodbujanje odličnosti uporabe spleta kot komunikacijsko-poslovnega orodja in dvig kakovosti ter inovativnosti spletnih rešitev. Splet je veliko več kot le okno v svet in nujno zlo. Je ogledalo, ki odseva obraze posameznikov in podjetij, ki stojijo za stenami vstopnih strani,« dodajajo.

Celoten izkupiček od prijavnin bodo namenili slepim in slabovidnim, saj je letošnja nit tekmovanja namenjena ozaveščanju dostopnosti spletnih strani za ranljivejše skupine. Med prijavljenimi kandidati bodo 16. marca razglasili finaliste, zmagovalci pa bodo znani 30. marca 2023.

500

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

omer
28. 01. 2023

Ömer Şengüler, turški strokovnjak za znamčenje, ki svetuje podjetjem po vsem svetu, je…

Prepričan sem, bo marketing v prihodnosti ustvarjal več človeških blagovnih znamk in da bo služil človeštvu bolj kot kdaj koli prej.

pučko
25. 01. 2023

Tekmovanje Outstanding, ki slavi presežke v zunanjem oglaševanju, je svoj vrhunec doseglo…

Ko se me dotakne, ko si ljubosumno želim, da bi to naredili mi, Internavti; ko kot profesionalec veš, da bi rad bil podpisan pod to.

minioni
16. 01. 2023

Tuševa akcija »Od minionov se ti zrola« je postala MM-ova akcija leta 2022. Ob tej…

Vsi trgovci, ki delajo z mednarodnimi znamkami kot je Minion, dobro vedo, da jih ob tem čaka veliko krogov preverjanj konceptov in potrjevanj s…

Naši avtorji