bla
Aktualno

Studio Moderna z novim digitalnim direktorjem

Skupina Studio Moderna je Vincenta Lootensa imenovala za novega glavnega digitalnega direktorja. Odgovoren bo za strategijo digitalne preobrazbe družbe in pospešitev vsekanalnega poslovanja.

Vincent Lootens ima bogate izkušnje na področju digitalne preobrazbe v različnih panogah. Studiu Moderna se je pridružil iz družbe Sportmaster LLC, kjer je kot direktor za elektronsko trgovino vodil digitalno preobrazbo in podjetje v Rusiji, Ukrajini, Belorusiji, Kazahstanu, na Poljskem in Danskem usmerjal k interaktivnemu vsekanalnemu pristopu. Pred tem je zasedal vodilne položaje v družbah Otto Group, Private Trade LLC (KupiVIP), Inbox LLC (D-AIM), TSUM (Mercury Group), Altadis in Altadis Balkan Star Russia.

»Veseli me, da se je Vincent pridružil izvršnemu vodstvu Studia Moderna. Z bogatimi izkušnjami in znanjem na področju digitalizacije in elektronske trgovine bo ključen člen pri pospeševanju digitalne preobrazbe skupine, izkoriščanju našega digitalnega potenciala in uresničevanju ambicij družbe za prihodnjo rast,« je povedal Jan Heere, glavni izvršni direktor družbe Studio Moderna.

483

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

čad
18. 09. 2021

Industrija srečanj nikoli več ne bo takšna, kot je bila pred covidom-19, je prepričan…

»Naj poudarim, da smo kreativna industrija, ne pa logistična. Naročniki kupujejo naše kreativne rešitve in ne logističnih, ki jih lahko vsakdo…

balazic
11. 09. 2021

Koronakriza je za vedno spremenila vedenje potrošnikov, je prepričan Toni Balažič,…

»Mislim, da je eden od ključnih dejavnikov uspeha v moji karieri prav to, da sem marketingar. In to takšen marketingar, ki želi razumeti marketing…

bla
08. 09. 2021

Za Lucijo Lepšina, tekstopisko v Agenciji 101 in predavateljico na Akademiji UDO, so…

Vsako omrežje je svoj svet in ključno je, da se to vzame v zakup

Naši avtorji