vivas
Aktualno

United Group z novim podpredsednikom za marketing

Quique Vivas je novi podpredsednik za marketing ponudnika telekomunikacijskih storitev in medijskih vsebin United Group. Svoj mandat bo nastopil 20. decembra 2022.

Quique Vivas ima več kot 17 let izkušenj na področju telekomunikacij. Zasedal je različne položaje na področjih trženja, prodaje, digitalnih tehnologij, razvoja blagovnih znamk, poslovanja in strategij za mobilne in fiksne storitve ter televizijo – tako na področju B2B kot B2C. Njegovi poklicni dosežki vključujejo tudi pomembno vlogo pri promociji skupine Vodafone kot ponudnika integriranih storitev in pri digitalni preobrazbi njenega komercialnega poslovanja. Delal je tudi kot direktor marketinga, prodaje in strategije v družbi Vodafone Češka ter kot direktor oddelka za marketing in član izvršnega odbora v družbi Vodafone Grčija.

Na svojem položaju bo nasledil Victoriyo Boklag, ki je od leta 2013 uspešno opravljala funkcijo podpredsednice skupine za marketing in medije, ona pa se bo osredotočila na vlogo izvršne direktorice skupine. »Veseli me, da lahko zaželim dobrodošlico Quiqueju Vivasu v United Group. Odgovoren bo za strategijo marketinga rezidenčnim in poslovnim uporabnikom in se bo osredotočil na vzdrževanje zagona skupine United Group na vseh osmih trgih, kjer poslujemo. S pomočjo inovativnih izdelkov, novih tehnologij in ambicioznih blagovnih znamk bo še izboljšal našo filozofijo, osredotočeno na stranke,« je povedala Victoriya Boklag, zdaj glavna izvršna direktorica United Group.

Znotraj skupine United Group v Sloveniji poslujejo družba Telemach s storitvami EON, Total TV in mobilnimi paketi družine VEČ, informativni spletni portal N1, televizija Sportklub ter platforma za e-poslovanje Shoppster.

495

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

luka bajs2
24. 09. 2022

Z Luko Bajsom, ki s svojo ustvarjalnostjo že več kot desetletje prinaša pozitivne…

»V zadnjem času tudi pri slovenskih naročnikih opažam željo po sodelovanju na festivalih. Vmes me je že postalo strah, da festivali postajajo samo…

ghada
21. 09. 2022

Ghada Wali je mlada egiptovska oblikovalka, ki je v regiji Bližnjega vzhoda že globoko…

Kdor nima zgodovine, nima prihodnosti. Ustvarjam dela, ki predstavljajo to, kar sem in od koder prihajam. Svetovno prepoznavnost sem si pridobila z…

bla
20. 09. 2022

Jernej Smisl bo 1. oktobra 2022 postal direktor Pristopovega oddelka za korporativno…

Naši avtorji