gerič
Aktualno

Vodenje družbe TSmedia prevzema Rajko Gerič

Vodenje družbe TSmedia, ki je med drugim tudi izdajateljica spletnega medija Siol.net, bo s 1. avgustom 2021 prevzel Rajko Gerič.

Rajko Gerič je od lani deloval kot pomočnik odgovornega urednika in dnevni urednik Siol.net, sicer pa je za njim 30-letna novinarska kariera. Poleg novinarske vloge je opravljal tudi vodstvene naloge in kot odgovorni urednik vodil uredništvo informativnega programa na nacionalni televiziji. Zatem se je pridružil novi televiziji Planet TV, kjer je od vsega začetka pomagal vzpostavljati uredništvo in prevzel vlogo odgovornega urednika informativnega programa televizije, ki je pod njegovim vodstvom postala ena od najbolj gledanih na slovenskem trgu. »Ker dobro pozna ustroj in delovanje Siol.net, bo lahko tudi učinkovito pomagal pri nadaljnjem razvoju drugega najbolj branega spletnega medija v Sloveniji in pripomogel h krepitvi kredibilnosti spletnih novic,« sporočajo iz TSmedie.

Po Geričevih besedah bodo poleg vsebinsko najmočnejšega spletnega portala v Sloveniji še naprej skrbeli za trdno povezanost z gospodarstvom in novicami s tega področja. »Predvsem pa se bomo usmerili v iskanje novih, svežih produktov, s katerimi bomo sledili svetovnim smernicam na spletu. Svetovni splet postaja vodilni medij, ki izriva tradicionalne medije, naša naloga pa bo, da s produkti in storitvami privabimo mlade uporabnike spleta in hkrati zadovoljimo najzahtevnejše stranke,« pravi.

483

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

čad
18. 09. 2021

Industrija srečanj nikoli več ne bo takšna, kot je bila pred covidom-19, je prepričan…

»Naj poudarim, da smo kreativna industrija, ne pa logistična. Naročniki kupujejo naše kreativne rešitve in ne logističnih, ki jih lahko vsakdo…

balazic
11. 09. 2021

Koronakriza je za vedno spremenila vedenje potrošnikov, je prepričan Toni Balažič,…

»Mislim, da je eden od ključnih dejavnikov uspeha v moji karieri prav to, da sem marketingar. In to takšen marketingar, ki želi razumeti marketing…

bla
08. 09. 2021

Za Lucijo Lepšina, tekstopisko v Agenciji 101 in predavateljico na Akademiji UDO, so…

Vsako omrežje je svoj svet in ključno je, da se to vzame v zakup

Naši avtorji