bla
Aktualno

8 slastnih oglasov o sendvičih

Danes je mednarodni dan sendvičev. Veste, kaj to pomeni.

Mednarodni dan sendviča je še eden izmed kulinaričnih »praznikov«, kjer so v ospredju takšne in drugačne jedi. Izvira seveda iz ZDA, kjer se na ta dan s popusti »aktivirajo« številni ponudniki sendvičev. Pri nas ste lahko med drugim opazili zanimive ponudbe v restavracijah Subway. Izbira datuma ni naključje. 3. novembra 1718 se je rodil angleški plemič John Montagu, bolj znan tudi kot grof Sandwich. Legenda pravi, da je bil tako predan delu in igranju kart, da ni imel časa za kosilo. Zto je svojemu slugi naročil, naj mu pripravi prigrizek, ki ga ne bo motil med igranjem. Ko je še eden izmed sodelavcev naročil obrok »kot Sandwich«, se je začela pisati kulinarična zgodovina.

Začnimo kar na domačih tleh. Natančneje, s Tuševimi »sendviči Pogačarji«. V oglaševalski akciji sicer izpostavljajo, da lahko Pogačar resnično premaga vse, ne le tekmece, temveč tudi lakoto.

V Sloveniji seveda ne moremo mimo Poli, nad katero je navdušen tudi naš košarkarski as Luka Dončić.

bla

bla

Ameriška veriga restavracij za pripravo sendvičev Subway je psokrbela za eno vidnejših aktivacij na področju zunanjega digitalnega oglaševanja.

 

Leta 2018 se je v prehranski industriji v oglasu za promocijo Burger Kingovega piščančjega sendviča predstavil irski borec mešanih borilnih veščin Conor McGregor.

 

Proizvajalci sendvičev niso pozabili na štirinožne prijatelje. Kaj počneta v tem oglasu, ni najbolj jasno.

 

V Braziliji je leta 2014 ponudnik zunanjega oglaševanja ubral obratno pot in sendvič izkoristil za promocijo zunanjega oglaševanja.

bla

McDonald's se je leta 2007 takole poklonil sendvičem in mamam.

bla

Ste za »stolpnico«? Francoska znamka kruha za toast je zelo za.

bla

500

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

omer
28. 01. 2023

Ömer Şengüler, turški strokovnjak za znamčenje, ki svetuje podjetjem po vsem svetu, je…

Prepričan sem, bo marketing v prihodnosti ustvarjal več človeških blagovnih znamk in da bo služil človeštvu bolj kot kdaj koli prej.

pučko
25. 01. 2023

Tekmovanje Outstanding, ki slavi presežke v zunanjem oglaševanju, je svoj vrhunec doseglo…

Ko se me dotakne, ko si ljubosumno želim, da bi to naredili mi, Internavti; ko kot profesionalec veš, da bi rad bil podpisan pod to.

minioni
16. 01. 2023

Tuševa akcija »Od minionov se ti zrola« je postala MM-ova akcija leta 2022. Ob tej…

Vsi trgovci, ki delajo z mednarodnimi znamkami kot je Minion, dobro vedo, da jih ob tem čaka veliko krogov preverjanj konceptov in potrjevanj s…

Naši avtorji