
Velika noč prihaja – in z njo nova številka kulinarične priloge KuhaMMo!
Pomlad je v polnem razcvetu – dnevi so daljši, zrak diši po svežini in na krožnikih se znajdejo drznejši okusi. V tem duhu je izšla tudi nova številka KuhaMMo, MM-ove kulinarične priloge.
V njej vas čakajo:
- poklon edinstveni restavraciji Miza za štiri, kjer chefa Maja Miška Brložnik in Jure Brložnik dokazujeta, da je pesa bolj vznemirljiva od mesa in da lahko napaka v kuhinji postane jed za Michelinovo zvezdico;
- vpogled v svet kulinarične fotografije s Petrom Irmanom, ki s svojo filozofijo »fotografija mora biti tako dobra, da postaneš lačen« navdihuje največje slovenske chefe;
- pogovor s Katarino Pivk Kreft, direktorico Kotányi Slovenija o tem, kako smo Slovenci postali začimbno bolj drzni in kako danes brez težav vmešamo garam masalo v bučno juho;
- obisk sodobno domače restavracije Ljubljančanka, kjer čufti, golaž in jabolčni štrudelj dobijo novo, trendovsko preobleko;
- reportaža iz Hotela Plesnik v Logarski dolini, kjer je vsak krožnik poklon naravi;
- ščepec domišljije v kozarcu – s koktajl barom Silk and Fizz, kjer ustvarjajo pijače z zgodbo in srcem;
- ter, kot ste že vajeni, številni recepti, ki vam bodo popestrili ne le veliko noč, temveč tudi preostanek pomladnih dni.
Digitalna različica je že na voljo, da vas pospremi v praznični konec tedna.