KuhaMMo
Aktualno

Velika noč prihaja – in z njo nova številka kulinarične priloge KuhaMMo!

Pomlad je v polnem razcvetu – dnevi so daljši, zrak diši po svežini in na krožnikih se znajdejo drznejši okusi. V tem duhu je izšla tudi nova številka KuhaMMo, MM-ove kulinarične priloge.

V njej vas čakajo:

  • poklon edinstveni restavraciji Miza za štiri, kjer chefa Maja Miška Brložnik in Jure Brložnik dokazujeta, da je pesa bolj vznemirljiva od mesa in da lahko napaka v kuhinji postane jed za Michelinovo zvezdico;
  • vpogled v svet kulinarične fotografije s Petrom Irmanom, ki s svojo filozofijo »fotografija mora biti tako dobra, da postaneš lačen« navdihuje največje slovenske chefe;
  • pogovor s Katarino Pivk Kreft, direktorico Kotányi Slovenija o tem, kako smo Slovenci postali začimbno bolj drzni in kako danes brez težav vmešamo garam masalo v bučno juho;
  • obisk sodobno domače restavracije Ljubljančanka, kjer čufti, golaž in jabolčni štrudelj dobijo novo, trendovsko preobleko;
  • reportaža iz Hotela Plesnik v Logarski dolini, kjer je vsak krožnik poklon naravi;
  • ščepec domišljije v kozarcu – s koktajl barom Silk and Fizz, kjer ustvarjajo pijače z zgodbo in srcem;
  • ter, kot ste že vajeni, številni recepti, ki vam bodo popestrili ne le veliko noč, temveč tudi preostanek pomladnih dni.

Digitalna različica je že na voljo, da vas pospremi v praznični konec tedna.

kuhammo-apr25

Intervju

zz
26. 04. 2025

Tiago Ribeiro je izkušen brazilski strokovnjak za digitalne medije, prepoznan kot eden od…

Preprost in zanimiv oziroma kreativen pristop je vedno najboljša pot. Danes so vplivneži nova oblika medijev in prišli smo do trenutka, ko je…

Tanja Pak
26. 04. 2025

Tanja Pak je izjemna umetnica, ki s svojo vizijo in ustvarjalnostjo premika meje. Pred…

Sama se sprašujem, ali je v današnjem času v poplavi hipnih impresij, površinskih vtisov in površnih diskusij sploh še moč najti čas za kontemplacijo…

hh
11. 04. 2025

Sašo Sever, vodja oddelka za odnose z javnostmi v Zavarovalnici Triglav, je postal…

Zaposleni potrebujejo jasno, transparentno in pravočasno posredovanje informacij, da razumejo spremembe in razloge zanje, občutek, da je njihovo delo…

Naši avtorji