razpisi
Razpisi

Med medijskim zakupom in oblikovanjem (razpisi)

V tokratnem pregledu razpisov tedna zunanjo pomoč iščeta ARNES in Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano RS.

V okviru javnega razpisa za »digitalna preobrazba gospodarstva« bo vlada RS namenila 44 milijonov evrov k celoviti digitalni preobrazbi poslovanja ali k digitalni preobrazbi posameznih poslovnih funkcij, s pomočjo uporabe naprednih digitalnih tehnologij. Razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Akademska in raziskovalna mreža Slovenije (ARNES) potrebuje pomoč pri oblikovalskih storitvah, natančneje za kreativno zasnovo, izvedbeno oblikovanje in produkcijo komunikacijskih elementov. Razpis je odprt do 5. aprila 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano preko razpisa išče izvajalca za zakup medijskega prostora za promocijo nacionalne kampanje shem kakovosti, in sicer sheme za ekološko hrano. Naročnik za potrebe izvedbe nacionalne kampanje shem kakovosti naroča pripravo medijskega načrta in zakup oglasnega prostora za izvedbo nacionalne kampanje za jesen 2022 in pomlad 2023. Razpis, za katerega je predviden proračun okrog 344 tisoč evrov (brez DDV), je odprt do 12. aprila 2022. Razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti Vse bo v redu in Zavarovalnica Triglav deseto leto zapored objavljata razpis Mladi upi, namenjen mladim talentom, ki jih odlikujejo odlični rezultati, nadarjenost, zagnanost, vizija in osredotočenost na cilj. Letos se lahko mladi talenti na razpis prijavijo do 25. marca.

Delegacija Evropske unije v Srbiji, v sodelovanju z New Moment, New Ideas Company, mestnim svetom za kulturo Novi Sad in fundacijo Novi Sad – Evropska prestolnica kulture 2022, v letošnji kulturni prestolnici Evrope, Novem Sadu, objavlja razpis za mlade umetnike iz Srbije, zahodnega Balkana in Evrope. V okviru razpisa bo izbranih 8 mladih umetnikov iz različnih držav, ki bodo v času od 18. aprilom 2022 in 9. majem 2022 poslikali zid na Nabrežju žrtev racije, nasproti Petrovaradinske trdnjave.  Prijave na razpis se zbirajo do 18. marca 2022. Uradno razkritje umetniških poslikav bo 9. maja 2022.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

peter scott
03. 08. 2022

Peter Scott, podpredsednik novih medijev in inovacij v družbi Warner Bros. Discovery,…

Kot medij moraš razumeti, kaj navijači pričakujejo od tebe in jim to tudi ponuditi. Nekateri želijo vsebine gledati na telefonu, drugi na televiziji…

Naši avtorji