razpisi
Razpisi

Od vavčerjev za kibernetsko varnost do medijskega zakupa (razpisi)

Za podjetja sta odprti dve možnosti za nepovratna sredstva, najdeta pa se tudi dva razpisa za medijski zakup oziroma oglaševanje.

Slovenski podjetniški sklad za podjetja še vedno razpisuje določene vavčerje za nepovratna sredstva. Podjetja lahko prejmete vse od 1000 evrov do 9.999 evrov nepovratnih sredstev za izboljšanje kibernetske varnosti. Več o razpisu si lahko preberete na povezavi.

Občina Ajdovščina išče izvajalca za storitve distribucije medijskih vsebin, ki zajemajo storitve priprave potrebnih aktivnosti v zvezi z obveščanjem javnosti o zadevah s področja delovanja Občine Ajdovščina in zakup medijskega oglasnega prostora. Razpis je odprt do 10. marca 2022.

Podjetja lahko pridobijo do 60 odstotkov nepovratnih sredstev oziroma do 300 tisoč evrov za razvojno-raziskovalni projekt (skupni sklad je 45 milijonov evrov), katerega cilj mora biti nov ali izboljšan izdelek, proces ali storitev z visoko dodano vrednostjo in s tržnim potencialom, razvitim do stopnje, da je potrjen v končni obliki in primeren za uporabo v realnem okolju. Vsak projekt mora izkazovati prispevek k prehodu na krožno gospodarstvo. Več o razpisu javne agencije SPIRIT Slovenija, ki je odprt do 17. maja 2022, si lahko preberete na povezavi.

Javna agencija za varnost prometa RS išče zunanjega izvajalca za  oglaševanje na radiu in televiziji za obdobje 2022–2023. Cilj je čim boljša ozaveščenost o prometni varnosti. Razpis je odprt do 10. marca 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

answear
17. 08. 2022

Modna spletna trgovina Answear je od junija na voljo tudi v Sloveniji.

Zavedamo se, da dandanes biti le spletna modna platforma, ki ponuja nakup modnih artiklov, ni dovolj. Želimo biti več kot to. Prav tako se ne imamo…

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

Naši avtorji