bla
Razpisi

Zaposlujejo Studio Moderna, Spar Slovenija, Planetcare in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je povečano povpraševanje po upravljavcih družbenih omrežij.

Startup Planetcare išče strokovnjaka za spletno trgovino (m/ž), ki bo skrbel za generalen pregled in vzdrževanje spletnih strani družbe in upravljanje z aplikacijami v trgovini Shopify. Iščejo pa tudi upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki se bo primarno ukvarjal s Facebookom in Instagramom. Delo vključuje samostojno pripravo načrta, vsebine in spremljanje analitike. Prijave za obe delovni mesti zbirajo na mojca.zupan@planetcare.org.

Studio Moderna išče vodjo spletnega oglaševanja (m/ž), ki bo odgovoren za strategijo digitalnega oglaševanja na platformah Facebook, Instagram, Google in drugih ter bo sodeloval pri predstavitvah novih izdelkov. Prijavite se lahko do 7. aprila 2022 na recruitment@studio-moderna.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Dostavljavec hrane Wolt nudi priložnost marketinškemu strokovnjaku (m/ž), ki bo sodeloval pri načrtovanju in izvedbi vsekanalnih marketinških kampanj. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Spletni trgovec Shoppster zaposli upravljavca družbenih omrežij (m/ž) za pripravo in implementacijo strategije nastopa na različnih družbenih omrežjih in vodenje ključnih digitalnih projektov. Prijavite se lahko do 14. aprila preko portala Mojedelo.com.

Spar Slovenija išče asistenta v marketingu (m/ž) za pomoč pri načrtovanju, koordinaciji in izvedbi marketinških aktivnosti. Prijave zbirajo do 6. aprila 2022 na zaposlitev@spar.si.

Digitalna agencija Innovatif v svojo sredino vabi upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki se bo pridružil vsebinskemu oddelku za hrvaški trg. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

Tudi digitalna agencija Renderspace nudi priložnost upravljavcu družbenih omrežij (m/ž) z odličnim poznavanjem formatov družbenih omrežij, specifik, učinkov, skupnosti, in slovenske »vplivnostne« scene. Prijave zbirajo do 4. aprila 2022 na careers@renderspace.si.

Skupina SIJ v svoje vrste vabi strokovnjaka za marketing (m/ž) za načrtovanje in vodenje celsotnih marketinških kampanj. Prijavite se lahko do 25. aprila 2022 na zaposlovanje@sij.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Tuš v oddelek trženja vabi strokovnega sodelavca (m/ž), ki bo sodeloval z marketinško ekipo in sodeloval pri prepoznavanju trženjskih priložnosti, marketinških trendov in priložnosti za inovacije. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com.

Prevoznik GoOpti v svojo ekipo vabi tekstopisca/upravljavca družbenih omrežij (m/ž) oziroma osebo z odličnimi pisnimi sposobnostmi v slovenskem, italijanskem in angleškem jeziku, z izkušnjami na področju pisanja oglasnih sporočil, vsebinskega marketinga in upravljanja družbenih omrežij. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Zemanta v svoj marketinški oddelek rabi pripravnika (m/ž), ki bo v pomoč vodji marketinga. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Medijska hiša Pro Plus v svojo sredino vabi upravljavca družbenih omrežij (m/ž) za pripravo komunikacijskih načrtov in operativno upravljanje družbenih omrežij Facebook, Instagram, Tik Tok, LinkedIn in YouTube. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

answear
17. 08. 2022

Modna spletna trgovina Answear je od junija na voljo tudi v Sloveniji.

Zavedamo se, da dandanes biti le spletna modna platforma, ki ponuja nakup modnih artiklov, ni dovolj. Želimo biti več kot to. Prav tako se ne imamo…

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

Naši avtorji