jh
Opaženo

Big Bang 30 let

Studio Trampolin je ob pomembnem jubileju trgovca ustvaril tržnokomunikacijsko akcijo »Big Bang 30 let«, ki slavi trideset let ljubezni med tehnologijo in življenjem.

Kratek opis akcije: V letu 2023 Big Bang praznuje 30 let delovanja in s tem 30 let ljubezni med tehnologijo in življenjem. To je tudi osrednje sporočilo nove 3D-celostne akcije, ki jo je za Big Bang zasnoval kreativni studio Trampolin, ekskluzivno za Big Bang pa so ustvarili tudi priredbo skladbe »Bang, Bang, Boom«, ki jo v izvirniku izvaja britanska pevka Juliet Roberts in je Big Bangove akcije spremljala zadnjih nekaj let. V prihodnje bo akcije Big Banga pospremila še sveža priredba v izvedbi producenta Tadeja Koširja in izjemne slovensko-švedske soul pevke Marine Martensson.

Elementi akcije: televizijski oglasi, zunanje oglaševanje, tiskani oglasi, spletno oglaševanje in družbeni mediji

Predstavniki naročnika: Lea Hrovat, Žiga Rautner, Žiga Blazinšek, Vida Borštnik Stanič, Ana Senica, Sandra Rajgelj, Tjaša Arko, Andreja Grebenak, Sara Kobolt in Matjaž Butara

Agencija: Trampolin

Vodja projekta v agenciji: Tamara Lugarič

Kreativni direktor: Tine Lugarič

Umetniški direktor: Nenad Cizl

Produkcijska hiša: Aerodrom.io

Medijska agencija: Media Publikum

Glasba (priredba): Tadej Košir, Marina Martensson in Žiga Drofenik

Trajanje akcije: od 11. januarja do 31. decembra 2023

j

j

500

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

omer
28. 01. 2023

Ömer Şengüler, turški strokovnjak za znamčenje, ki svetuje podjetjem po vsem svetu, je…

Prepričan sem, bo marketing v prihodnosti ustvarjal več človeških blagovnih znamk in da bo služil človeštvu bolj kot kdaj koli prej.

pučko
25. 01. 2023

Tekmovanje Outstanding, ki slavi presežke v zunanjem oglaševanju, je svoj vrhunec doseglo…

Ko se me dotakne, ko si ljubosumno želim, da bi to naredili mi, Internavti; ko kot profesionalec veš, da bi rad bil podpisan pod to.

minioni
16. 01. 2023

Tuševa akcija »Od minionov se ti zrola« je postala MM-ova akcija leta 2022. Ob tej…

Vsi trgovci, ki delajo z mednarodnimi znamkami kot je Minion, dobro vedo, da jih ob tem čaka veliko krogov preverjanj konceptov in potrjevanj s…

Naši avtorji