Kotányi odkriva, kako dobro Slovenci žarimo
Kotányi in Rubikon GRAL predstavljata novo poletno kampanjo, v kateri s pomočjo Mateja Stipaniča, strokovnjaka za pripravo in peko mesa na žaru, nagovarjata »žar-mojstre«.
Kotányi
Kratek opis akcije: Suh piščanec in gumijasta tagliata? Ne, hvala! Znamo speči mehke in sočne piščančje prsi? Kdaj pa začiniti steak - pred ali po peki? Kotányi je to poletje prepoznal izzive, s katerimi se soočajo Slovenski žar mojstri. V sodelovanju z agencijo Rubikon GRAL, v tej žar sezoni izobražujemo in spodbujamo slovenske navade žarjenja. Z enostavnimi triki lahko to poletje vsi domači žar mojstri resnično navdušijo in pripravijo popolno žar meso, začinjeno z začimbnimi mešanicami Kotányi Grill. »Z Matejem Stipaničem, strokovnjakom za pripravo in peko mesa na žaru, smo ustvarili serijo petih videoposnetkov, v katerih razkrivamo, kako lahko tudi še tako običajen kos mesa, kot so piščančje prsi, spečemo popolno. Za piko na i in največ okusa pa uporabimo začimbne mešanice Kotányi Grill,« pojasnjujejo pri agenciji.
Elementi akcije: družbena omrežja, YouTube
Predstavnik naročnika: Matic Zemljič
Vodja projekta v agenciji: Tara Urbančič
Idejna zasnova: RUBIKON GRAL
Čas trajanja akcije: julij - avgust 2024