z
Opaženo

Kotányi odkriva, kako dobro Slovenci žarimo

Kotányi in Rubikon GRAL predstavljata novo poletno kampanjo, v kateri s pomočjo Mateja Stipaniča, strokovnjaka za pripravo in peko mesa na žaru, nagovarjata »žar-mojstre«.

Kratek opis akcije: Suh piščanec in gumijasta tagliata? Ne, hvala! Znamo speči mehke in sočne piščančje prsi? Kdaj pa začiniti steak - pred ali po peki? Kotányi je to poletje prepoznal izzive, s katerimi se soočajo Slovenski žar mojstri. V sodelovanju z agencijo Rubikon GRAL, v tej žar sezoni izobražujemo in spodbujamo slovenske navade žarjenja. Z enostavnimi triki lahko to poletje vsi domači žar mojstri resnično navdušijo in pripravijo popolno žar meso, začinjeno z začimbnimi mešanicami Kotányi Grill. »Z Matejem Stipaničem, strokovnjakom za pripravo in peko mesa na žaru, smo ustvarili serijo petih videoposnetkov, v katerih razkrivamo, kako lahko tudi še tako običajen kos mesa, kot so piščančje prsi, spečemo popolno. Za piko na i in največ okusa pa uporabimo začimbne mešanice Kotányi Grill,« pojasnjujejo pri agenciji.

Elementi akcije: družbena omrežja, YouTube

Predstavnik naročnika: Matic Zemljič

Vodja projekta v agenciji: Tara Urbančič

Idejna zasnova: RUBIKON GRAL

Čas trajanja akcije: julij - avgust 2024

z

Intervju

Nataša Pavlović Bujas
26. 10. 2024

Nataša Pavlović Bujas, predsednica Mednarodnega združenja za odnose z javnostmi (IPRA),…

»Največji zalogaj za komunikatorje je izjemno velik padec zaupanja. Ljudje ne zaupajo več nikomur, ne medijem ne vladi, niti organizacijam civilne…

z
25. 10. 2024

Aljoša Bagola predstavlja novo knjigo Ne! je moč. Njegov pronicljiv slog, povezan z…

Dokopati se želim do vzgibov, ki so pogosto tihe prepreke do srečnejšega in polnejšega življenja, in del mene, ki želi rasti in napredovati, si pri…

Petra Krulc
23. 10. 2024

Sogovornica nam je v intervjuju razkrila, kako gleda na svoje pretekle izzive, kaj jo je…

Najbolj učinkovite in kreativno presežne ideje namreč vedno temeljijo na izjemni strategiji, v tem duhu pa skušam usmerjati tudi Futurin podmladek.

Naši avtorji