razpisi
Razpisi

Od digitalizacije do medijske kampanje (razpisi)

V tokratnih razpisih tedna zunanjo pomoč iščejo Slovenske železnice, Zavod Republike Slovenije za šolstvo, NIJZ in ZRC SAZU.

V Slovenskih železnicah potrebujejo pomoč pri storitvah spremljanja in nadzora strategije digitalizacije v družbah Slovenskih železnic na področjih tovornega prometa, potniškega prometa, poslovnega IS, upravljanje železniškega prometa in upravljanja učinkovitosti. Prijave zbirajo do 10. decembra 2021, razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Znanstvenoraziskovalni center Slovenske akademije znanosti in umetnosti išče pomoč pri digitalizaciji različnih gradiv. Prijave zbirajo do 23. decembra 2021, razpisna dokumentacija pa je na voljo tukaj.

Zavod Republike Slovenije za šolstvo preko javnega naročila išče izvajalca za grafične in tiskarske storitve za obdobje od 1. januarja 2022 do 31. decembra 2023. Vse podrobnosti o razpisu najdete tukaj.

Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) načrtuje medijsko kampanjo, razpis pa vključuje kreativno in grafično zasnovo kampanje z obstoječimi koncepti na velikih zunanjih plakatih ter medijski zakup na televiziji in spletu. Razpis je odprt do 9. decembra 2021, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Schneider Electric že 12. leto zapored pripravlja tekmovanje za študente Schneider Go Green 2022. Cilj natečaja je najti najnovejše drzne ideje na področju digitalnih in trajnostnih inovacij. Tekmovanje Go Green študentom ponuja priložnost, da svoje ideje predstavijo vodilnim strokovnjakom v industriji in si prislužijo strokovno mentorstvo, potencialno zaposlitveno možnost in priložnost za osvojitev nagrade v vrednosti do 10 tisoč evrov. Podrobnosti o tekmovanju si lahko preberete na povezavi.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

peter scott
03. 08. 2022

Peter Scott, podpredsednik novih medijev in inovacij v družbi Warner Bros. Discovery,…

Kot medij moraš razumeti, kaj navijači pričakujejo od tebe in jim to tudi ponuditi. Nekateri želijo vsebine gledati na telefonu, drugi na televiziji…

Naši avtorji