razpisi
Razpisi

Od klipinga do medijskega zakupa (razpisi)

V prvem avgustovskem pregledu razpisov tedna zunanjo pomoč iščejo Univerza v Ljubljani, NIJZ, Arhiv Republike Slovenije in Mestna občina Ptuj.

Univerza v Ljubljani potrebuje pomoč pri storitvah spremljanja medijev in izvajanja letnih analiz za potrebe rektorata Univerze v Ljubljani. Razpis je odprt do 12. avgusta 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Nacionalni inštitut za javno zdravje išče izvajalca za kreativno in grafično zasnovo oglaševalske akcije in zasnovo oglaševalskih aktivnosti (televizijskega oglasa, radijskega oglasa, video spletnega oglasa, oglasa (nalepke) za avtobuse ter vizualnih oglasov za splet in tisk (plakat)). Glavna tema je predstavitev preventivnih programov »Skupaj za zdravje«. Razpis je odprt do 22. avgusta 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Arhiv Republike Slovenije išče izvajalca digitalizacije filmskega arhivskega gradiva za leto 2022. Gre za digitalizacijo petih filmov, posnetih pred letom 1963. Razpis je odprt do 16. avgusta 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Mestna občina Ptuj z razpisom išče izvajalca za zasnovo in izdelavo multimedijskih vsebin za »Kurentovo hišo«. Razpis je odprt do 5. avgusta 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

495

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

luka bajs2
24. 09. 2022

Z Luko Bajsom, ki s svojo ustvarjalnostjo že več kot desetletje prinaša pozitivne…

»V zadnjem času tudi pri slovenskih naročnikih opažam željo po sodelovanju na festivalih. Vmes me je že postalo strah, da festivali postajajo samo…

ghada
21. 09. 2022

Ghada Wali je mlada egiptovska oblikovalka, ki je v regiji Bližnjega vzhoda že globoko…

Kdor nima zgodovine, nima prihodnosti. Ustvarjam dela, ki predstavljajo to, kar sem in od koder prihajam. Svetovno prepoznavnost sem si pridobila z…

bla
20. 09. 2022

Jernej Smisl bo 1. oktobra 2022 postal direktor Pristopovega oddelka za korporativno…

Naši avtorji