delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Bird Buddy, Pro Plus, Sparkasse in drugi

Če iščete zaposlitev v digitalnem marketingu, je tokratni pregled delovnih mest tedna pravi za vas.

Visa v Sloveniji širi svojo ekipo in išče starejšega vodjo naročnikov v marketingu (senior client marketing manager) (m/ž). Od novega člana  ekipe Visa pričakuje, da bo uspešno načrtoval in koordiniral marketinške akcije v Sloveniji in na Hrvaškem ter podpiral lokalne poslovne strokovnjake in cilje blagovne znamke Visa v Sloveniji. Več o prijavi in delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu.

Krka nudi priložnost pomočniku za blagovne znamke za izdelke brez recepta v marketingu (m/ž) za sodelovanje z agencijami pri pripravi komunikacijskih akcij, oblikovanju embalaže izdelkov, trženjskih raziskavah in pisanju strokovnih in marketinških besedil ter pripravljanju predstavitev. Prijavite se lahko do 24. januarja 2022 preko spletnega obrazca.

Banka Sparkasse zaposli sodelavca za komuniciranje (m/ž) s poudarkom na internem komuniciranju in odnosih z javnostmi. Prijave zbirajo do 31. januarja 2022 na zaposlitev@sparkasse.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Uredništvo portala 24.ur.com v svojo ekipo vabi digitalnega strokovnjaka (m/ž) za optimizacijo spletnih vsebin in pripravo digitalnih oglasov ter distribucijo vsebin na družbenih omrežjih. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca.

Start-up Bird Buddy v svojo sredino vabi ustvarjalca spletnih vsebin (m/ž), ki bo poleg ustvarjanja vsebin za blog sodeloval tudi pri optimizaciji vsebin. Več o prijavi in delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu.

Modna znamka Tom Tailor zaposli urednika spletne trgovine (m/ž) za administrativno vzdrževanje spletne trgovine, objavo vsebin in pripravo e-poštnih akcij za sedem držav. Prijave zbirajo do 31. januarja 2022 na zaposlitev@tom-tailor.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

V Merkurju na delovnem mestu skrbnika blagovnih skupin (m/ž) vijaki in zaščita ter avtomobilski program iščejo dva nova sodelavca. Prijave sprejemajo na zaposlitev@merkur.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Sensilab v svojo sredino vabi spletnega oblikovalca marketinških vsebin (m/ž), ki bo pomagal ustvarjati podobo blagovnih znamk podjetja Sensilab in podpiral njihove marketinške aktivnosti. Prijave zbirajo na zaposlitev@sensilab.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Oglaševalska agencija Futura DDB zaposli ustvarjalca vsebin (m/ž), katerega glavna naloga bo vzdrževanje in soustvarjanje portala znanja agencijske mreže DDB, imenovanega Brain. Prijave zbirajo do 19. januarja 2022 na agency@futura.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

V Spletniku zaposlijo strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) z vsaj dvema letoma izkušenj, ki bi prevzel pripravo novih in vodenje obstoječih akcij na Googlu in v manjšem obsegu tudi na Facebooku. Prijave zbirajo na povezavi, kjer najdete tudi več informacij o delovnem mestu.

Red Orbit išče marketinškega strokovnjaka za vsebine in optimizacijo v iskalnikih (m/ž), ki bo pripravljal vsebinske načrte in sodeloval pri optimizaciji za različne naročnike. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Oglaševalska agencija Epic išče strokovnjaka za oglaševanje na Googlu (m/ž) za samostojno izvedbo in vodenje oglaševalskih akcij na različnih trgih. Prijavite se lahko preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Marketing magazin zaposli asistenta v prodaji (m/ž). Vabljeni predvsem začetniki, ki želijo hitro napredovati in biti dobro nagrajeni. Zaželeni so poznavanje osnov prodaje, dobro pisno in ustno izražanje in vztrajnost. Izbrani kandidat/kandidatka bo dobil odličnega mentorja za hiter razvoj. Na obe delovni mesti se lahko prijavite na info@marketingmagazin.si.

Bisol nudi priložnost strokovnjaku za marketing (m/ž) za pisanje in prevajanje strokovnih in marketinških besedil ter urejanje spletne strani vključno s pripravo člankov, novic in obvestil. Prijave zbirajo na nina.kralj@bisol.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

peter scott
03. 08. 2022

Peter Scott, podpredsednik novih medijev in inovacij v družbi Warner Bros. Discovery,…

Kot medij moraš razumeti, kaj navijači pričakujejo od tebe in jim to tudi ponuditi. Nekateri želijo vsebine gledati na telefonu, drugi na televiziji…

Naši avtorji