bla
Razpisi

Zaposlujejo Flaviar, Zemanta, Outfit7 in drugi

Na kratko: digitalni marketing.

Flaviar išče produktnega vodjo (m/ž), ki sodeloval pri snovanju produktne strategije in specifikaciji produktov ter bo tesno sodeloval z marketinško, oblikovalsko in inženirsko ekipo. Prijave zbirajo preko LinkedIna, kjer si lahko podrobneje preberete o delovnem mestu.

Podjetje Vision Healthcare išče vodjo blagovne znamke (m/ž) za področje spletne trgovine. V ekipo vabijo digitalnega entuziasta,  ki bo skrbel za vodenje in prodajno širjenje treh lifestyle&beauty blagovnih znamk po Evropi. Prijavite se lahko na ursa.podobnik@sensilab.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na LinkedInu.

Vitapur nudi priložnost direktorju blagovnih skupin (m/ž) za upravljanje blagovnih skupin lastnih blagovnih znamk Vitapur in SvilanitRosmarino. Prijavite se lahko na jobs@vitapur.si ali preko portala Mojedelo.com ali na, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Outfit7 zaposli mlajšega vodjo produktnega marketinga (m/ž), ki bo s produktno ekipo sodeloval pri pozicioniranju in ciljanju različnih občinstev. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Digitalna agencija Red Orbit v svoje vrste vabi strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž), ki bo upravljal oglaševalske akcije na različnih kanalih. Prijave sprejemajo na povezavi.

Ponudnik košarkarske opreme Grosbasket v svojo sredino vabi strokovnjaka za oglaševanje (m/ž), ki bo samostojno izvajal kampanje na Googlu in Meti Business Managerju. Prijavite se lahko na zaposlitev@grosbasket.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na LinkedInu.

Zemanta nudi priložnost strokovnjaku za digitalno oglaševanje (m/ž), ki bo skrbel za podporo, sodeloval pri optimizaciji kampanj in pomagal pri koordinaciji ekipe. Prijavite se lahko preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

NLB v svojo ekipo vabi svetovalca za upravljanje segmentov (m/ž) za razvoj področja upravljanja segmentov in odnosov s strankami, izdelovanje strategij in taktik sprememb, koordinacija in uvajanje izvajalcev za njihovo realizacijo. Prijave sprejemajo preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Trgovec Tuš išče marketinškega strokovnjaka (m/ž), ki bo sodeloval pri komunikacijskih akcijah in aktivnostih za področje B2B. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com, kjer si lahko preberete več o delovnem mestu.

Spletni trgovec Shoppster zaposli administratorja spletnih vsebin (m/ž) za izdelavo in vnos novih izdelkov na spletno stran ter urejanje in popravljanje že obstoječih opisov izdelkov. Prijave zbirajo do 26. maja 2022 na portalu Mojedelo.com.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Mladinska knjiga išče direktorja marketinga in odnosov z javnostmi (m/ž), ki bo med drugim skrbel za strateški razvoj Mladinske knjige, sodeloval z upravo in sodeloval pri strateško-razvojnih projektih (celovita digitalizacija marketinga in prodaje, optimizacija procesov in organizacije dela med različnimi funkcijami v podjetju). Prijavite se lahko do 30. aprila 2022 preko LinkedIna.

Nakupovalno središče BTC zaposli vodjo odnosov z javnostmi (m/ž) za pripravo in izvedbo strategij komuniciranja z javnostmi in sodelovanje z vodstvom pri gradnji korporativnega ugleda. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com.

Visa zaposli lokalnega vodjo marketinga (m/ž), ki bo ob sodelovanju z regijskim vodjo marketinga sodeloval z lokalnimi bankami in vodil marketinške akcije v Sloveniji in na Hrvaškem. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Wolt v svojo ekipo vabi marketinškega strokovnjaka (m/ž), ki bo sodeloval pri različnih marketinških aktivnostih, vse od ustvarjanja vsebin do strateških partnerstev z restavracijami. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Bloomberg Media išče asistenta (m/ž) s statusom študenta za ustvarjanje digitalnih in televizijskih vsebin. Prijave zbirajo na marja.milic@bloombergadria.com ali na jobs@bloombergadria.com.

Fraport Slovenija zaposli vodjo korporativnega komuniciranja (m/ž). V opisu delovnih nalog je načrtovanje, organiziranje, vodenje in nadzor dela, načrtovanje in vodenje komuniciranja z deležniki družbe, vodenje projektov ter druga dela in naloge v okviru delovnega mesta. Prijave sprejemajo na kadri@fraport-slovenija.si do vključno 29. aprila 2022.

Merkur trgovina išče vodjo projektov za področje strateškega marketinga (m/ž). Prijave z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pričakujejo do vključno 30. aprila 2022 na elektronski naslov zaposlitev@merkur.si.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

peter scott
03. 08. 2022

Peter Scott, podpredsednik novih medijev in inovacij v družbi Warner Bros. Discovery,…

Kot medij moraš razumeti, kaj navijači pričakujejo od tebe in jim to tudi ponuditi. Nekateri želijo vsebine gledati na telefonu, drugi na televiziji…

Naši avtorji