delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Glovo, iPROM, April 8 in drugi

Tudi tokratni pregled delovnih mest tedna sledi ustaljenim tirnicam. Največ povpraševanja je po strokovnjakih za digitalni marketing.

Glovo išče generalnega direktorja (m/ž) za Slovenijo. Kandidat bo prevzel odgovornost za poslovne cilje in sodeloval pri razvoju strategije tako na lokalni kot tudi regijski ravni. Priajvite se lahko preko LinkedIna.

V Agenciji 101 iščejo oblikovalca (m/ž). V ekipi si želijo osebo, ki razume pravila igre in priložnosti v spletnem oblikovanju ter vizualnem pripovedovanju zgodb za družbena omrežja in nativne formate, pri tem pa obvlada tudi veščine na »klasičnih oglasnih medijih« ter se znajde med voblerji, embalažami in vsem vmes. Prijave pričakujejo na info@agencija101.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na LinkedInu.

Digitalna agencija April 8 išče upravljavca družbenih omrežij (m/ž) s temeljitim poznavanjem družbenih omrežij, smislom za estetiko in tekstopisje ter odličnim znanjem angleškega jezika. Prijavite se lahko do 8. maja 2022 na amelija@april8.si

Ste strastni, predani, inovativni in pripravljeni na nove izzive? Pridružite se podjetju HERMI, ki nudi priložnost sodelavcu v digitalnem maketingu (m/ž) za upravljanje družbenih omrežij in spletne strani, digitalnih oglaševalskih akcij in grafično oblikovanje promocijskega materiala. Prijavite se lahko na nina.saje@hermi.si, več informacij o delovnem mestu dobite na Hermi.si.

Družba C Automobil Import, ki v Sloveniji upravlja blagovno znamko Citroen, zaposli sodelavca v odnosih z javnostmi in Free2move (m/ž). Novi sodelavec bo odgovoren za odnose z javnostmi za kvantitativno, kvalitativno in dolgotrajno predstavljanje znamke Citroën in zagotavljanje prisotnosti znamke v medijskem prostoru. Prijavite se lahko do 13. maja 2022 preko portala Mojedelo.com.

Hofer nudi priložnost sodelavcu v marketingu (m/ž) za sodelovanje pri načrtovanju, organizaciji, koordinaciji in vodenju projektov. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več podrobnejši opis delovnih nalog.

Agencija Formitas v svoje v vrste vabi multidisciplinarnega oblikovalca (m/ž), s katerim bodo skupaj ustvarjali dobro. Prijave pošljite do 19. maja 2022 na zaposlitev@formitas.si. Več o delovnem mestu piše na njihovem LinkedIn-u.

Publicis Media, član Publicis Groupe Adriatic, v svoje medijske ekspertize Starcom, Zenith in FMX Media vabi izkušene sodelavce za pozicije direktorja medijskih projektov (m/ž), digitalnega medijskega stratega (m/ž) in vodjo medijskih projektov (m/ž). Več informacij na jaka.satler@publicismedia.com

Agencija Mint & Square zaposli upravljavca družbenih omrežij (m/ž) za pripravo vsebin na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in TikTok, pisanje blogov, novic in e-novičnikov ter postavljanje promocijskih kampanj v Facebook Ad Managerju. Prijave zbirajo do 13. maja 2022 na info@mintandsquare.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

Danfoss nudi priložnost vodji digitalnih produktov (m/ž), ki bo prevzel digitalizacijo izbranih produktov. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Httpool išče podatkovnega analitika (m/ž), ki se bo ukvarjal z usklajevanjem in uvozom podatkov globalnih partnerjev oziroma platform. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca, kjer najdete več informacij o delovnem mestu

Outfit7 v svojo ekipo vabi digitalnega stratega (m/ž), ki bo razvil strateški pristop za spletna mesta podjetja in njegovih blagovnih znamk ter optimiziral strategije družbenih omrežij, vsebine in kampanj. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

iPROM na ravni EU ter Srednje in Vzhodne Evrope krepi ekipo za komuniciranje in v svoje vrste vabi strokovnjaka za strateško komuniciranje in odnose z javnostmi (m/ž). Kandidat bo ciljnim javnostim proaktivno komuniciral inovacije družbe iPROM kot odgovor na velike spremembe, ki jih v digitalno oglaševanje in trženje prinaša splet 3.0. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Flaviar išče produktnega vodjo (m/ž), ki sodeloval pri snovanju produktne strategije in specifikaciji produktov ter tesno sodeloval z marketinško, oblikovalsko in inženirsko ekipo. Prijave zbirajo preko LinkedIna, kjer si lahko podrobneje preberete o delovnem mestu.

Podjetje Vision Healthcare išče vodjo blagovne znamke (m/ž) za področje spletne trgovine. V ekipo vabijo digitalnega entuziasta,  ki bo skrbel za vodenje in prodajno širjenje treh lifestyle & beauty blagovnih znamk po Evropi. Prijavite se lahko na ursa.podobnik@sensilab.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na LinkedInu.

Vitapur nudi priložnost direktorju blagovnih skupin (m/ž) za upravljanje blagovnih skupin lastnih blagovnih znamk Vitapur in SvilanitRosmarino. Prijavite se lahko na jobs@vitapur.si ali preko portala Mojedelo.com ali na, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Outfit7 zaposli mlajšega vodjo produktnega marketinga (m/ž), ki bo s produktno ekipo sodeloval pri pozicioniranju in ciljanju različnih občinstev. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Digitalna agencija Red Orbit v svoje vrste vabi strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž), ki bo upravljal oglaševalske akcije na različnih kanalih. Prijave sprejemajo na povezavi.

Zemanta nudi priložnost strokovnjaku za digitalno oglaševanje (m/ž), ki bo skrbel za podporo, sodeloval pri optimizaciji kampanj in pomagal pri koordinaciji ekipe. Prijavite se lahko preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

answear
17. 08. 2022

Modna spletna trgovina Answear je od junija na voljo tudi v Sloveniji.

Zavedamo se, da dandanes biti le spletna modna platforma, ki ponuja nakup modnih artiklov, ni dovolj. Želimo biti več kot to. Prav tako se ne imamo…

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

Naši avtorji