delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Httpool, Herman & partnerji, Aleja in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je nekoliko več »klasičnih« marketinških delovnih mest.

Httpool išče regionalnega vodjo marketinga (m/ž), ki bo odgovoren za razvoj regijske in lokalne strategije medorganizacijskega marketinga (B2B), kjer bo sodeloval z regijskim direktorjem in globalno marketinško ekipo. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Trgovina s prehranskimi dopolnili Biostile išče vodjo marketinga (m/ž) za spremljanje trendov in analize trga ter vodenje oddelka marketinga in marketinških aktivnosti. Prijave zbirajo na zaposlitev@biostile.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Gradbeno-investicijsko podjetje 123 Hiška nudi priložnost vodji marketinga (m/ž) za vodenje marketinškega oddelka podjetja in povezanih podjetij, pripravo komunikacijskih strategij in upravljanje marketinškega proračuna. Prijave zbirajo na careers@123hiska.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Predstavništvo mesta Dunaj v Ljubljani Eurocomm-PR v svojo ekipo vabi vodjo pisarne (m/ž), ki bo skrbel za pozicioniranje in nadaljnjo krepitev mednarodne vloge Dunaja na samem kraju dela v Ljubljani ter upravljanje informacij, znanja in odnosov z javnostmi v skladu z interesi mesta Dunaj. Prijave zbirajo do 10. junija 2022 na robak@wh-m.at, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Nakupovalno središče Aleja zaposli strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo odgovoren za organizacijo in izvedbo marketinških aktivnosti, skrbel bo za komunikacijo in ohranjanje dobrih odnosov z najemniki in poslovnimi partnerji, promoviral blagovno znamko nakupovalnega središča kot tudi drugih pomembnih elementov ALEJE – Planeta Lollipop in ALEJE SKY. Prijave pošljite na pisarna.uprava@aleja.si.

Agencija Herman & partnerji zaposli več spletnih oblikovalcev (m/ž), veščih programskih orodij Figma, Sketch in Adobe Creative Suite. Vaše prijave pričakujejo do 30. maja 2022 na hr@herman-partnerji.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na povezavi.

Digitalna agencija WeScale v svojo sredino vabi vodjo rasti na projektih (m/ž), ki bo implementiral strategije in zagotavljal dobičkonosnost in rast projektov na osnovi učinkovitostnega marketinga. Prijave zbirajo do 1. junija 2022 na jobs@wescale.agency, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Vitapur nudi priložnost pomčniku prodaje in ustvarjalcu vsebin (m/ž), ki bo pomagal pri urejanju trgovine in ustvarjal video vsebine. Prijave zbirajo do 31. maja 2022 na jobs@vitapur.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Mali zakladi zaposlijo urejevalca spletne strani (m/ž), ki bo vnašal opise izdelkov na spletno stran, razvrščal izdelke, koordiniral in usklajeval vnose prevodov besedil ter pomagal pri oblikovanju. Prijave zbirajo na nina.repovz@malizakladi.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu.

Spar Slovenija je v okviru programa Prva trgovina za tvojo prvo zaposlitev razpisal tri pripravniška mesta. Diplomantom različnih študijskih smeri ponujajo 18-mesečno priložnost za razgibano delo v mednarodnem podjetju, mentorstvo, izobraževanja doma in v tujini ter možnost podaljšanja dela za nedoločen čas. Prijave sprejemajo do 31. maja 2022.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Publicis Groupe nudi priložnost direktorju medijskih projektov (m/ž) z nekajletnimi izkušnjami na področju analiziranja, načrtovanja in zakupa medijev. Prijave zbirajo na petra.hribar@publicisgroupe.com, več informacij o delovnem mestu pa si lahko preberete na LinkedInu.

Internavti zaposlijo asistenta vodje projektov (m/ž). Iščejo natančno, samoiniciativno osebo z željo po učenju in s statusom študenta. Prijavite se lahko do 27. maja 2022 na info@internavti.si 

IKEA išče sodelavca na področju ljudi in kulture (m/ž) z vsaj tremi leti izkušenj upravljanja s kadri in s strastjo do razvoja potencialov sodelavcev. Prijavite se lahko do 30. maja 2022 preko LinkedIna.

Medex zaposli produktnega vodjo (m/ž) za sooblikovanje strateških in trženjskih načrtov ter sodelovanje pri vzpostavitvi komercialne analitike oziroma metrik spremljanja uspešnosti. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Optika Clarus v svoje vrste vabi projektnega vodjo (m/ž), ki bo določal cilje, vire in naloge med projekti. Prijave zbirajo na kadri@clarus.si, več informacij o delovnem mestu pa si lahko preberete na LinkedInu.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

answear
17. 08. 2022

Modna spletna trgovina Answear je od junija na voljo tudi v Sloveniji.

Zavedamo se, da dandanes biti le spletna modna platforma, ki ponuja nakup modnih artiklov, ni dovolj. Želimo biti več kot to. Prav tako se ne imamo…

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

Naši avtorji