delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Ikea, Mercator, Pristop in drugi

Eden od tistih tednov, ko je na voljo resnično veliko zanimivih delovnih mest.

Pristop nudi priložnost svetovalcu za odnose z mediji in vplivneži (m/ž) za snovanje, pripravo in optimizacijo visoko branih in kakovostnih prispevkov za digitalne in klasične komunikacijske kanale. Prijave zbirajo do 13. avgusta 2021 na job@pristop.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

Bosch išče vodjo marketinga za končne uporabnike in spletno prodajo (m/ž). Kandidat bo med drugim skrbel za upravljanje spletnih družbenih omrežij in spletnih oglaševalskih akcij v sodelovanju z zunanjimi agencijami in sedežem v Budimpešti in Leinfeldnu ter za pripravo lokalnih vsebin. Prijavite se lahko do 5. avgusta 2021 preko spletnega obrazca.

Colby, ki je del skupine Computerland, v svojo sredino vabi asistenta v marketingu (m/ž) z zanimanjem in izkušnjami na področju B2B za ustvarjanje različnih kampanj in partnerskih dejavnosti ter pomoč pri izvajanju tržnih dejavnosti. Prijave zbirajo do 27. avgusta 2021 na jobs@colby.si.

Mercator zaposli pomočnika vodje blagovne skupine (m/ž) v sektorju neprehrana, ki bo pomagal pri upravljanju blagovne skupine mali gospodinjski aparati in tehnika. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Studio Moderna v svojo sredino vabi tekstopisca (m/ž) z bogatim besednim zakladom, smislom za pisanje besedil in poznavanjem pravopisnih pravil v angleškem jeziku. Prijave zbirajo do 20. avgusta 2021 na recruitment@studio-moderna.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.si.

Atlantic Grupa ima odprti dve delovni mesti, in sicer iščejo strokovnega sodelavca v kontrolingu (m/ž) in mlajšega vodjo blagovnih znamk (m/ž).

Big Bang zaposli vodjo projektov v marketingu (m/ž) za načrtovanje, koordinacijo in analizo marketinških projektov in akcij. Prijavite se lahko do 31. julija 2021 preko spletnega obrazca.

Ikea išče sodelavca na oddelku za odnose s kupci (m/ž), ki bo pomagal optimizirati odnose s kupci in bo tudi pooblaščen za reševanje pritožb kupcev. Prijave zbirajo do 5. avgusta 2021 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Oglaševalska agencija Imago Bold zaposli koordinatorja komercialnega marketinga oziroma vodjo projektov (m/ž), ki bo odgovoren za vodenje trženjskih akcij in usklajevanje izvajanja storitev med različnimi agencijami in deležniki naročnika. Prijave zbirajo do 30. julija 2021 na info@imagobold.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

Digitalna agencija Optiweb išče oblikovalca UX (m/ž)strateškega vodjo projektov (m/ž) in izkušenega vodjo oglaševanja (m/ž).

Digitalna agencija Madwise išče vodjo projektov v digitalnem marketingu (m/ž) s poznavanjem vodenja projektov zlasti na področjih spletnega oglaševanja in spletne analitike. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca.

Tržnoraziskovalna agencija Ipsos nudi priložnost raziskovalcu (m/ž) na kvalitativnem področju. Izbrani kandidat bo skrbel za vodenje kvalitativnih raziskav (fokusnih skupin, intervjujev, različnih spletnih skupnosti), vsebinsko analizo informacij in pripravo poročil. Prijavite se lahko na OfficeSlovenia@ipsos.com, več informacij o delovnem mestu najdete na portalu Mojedelo.com.

Big Bang išče vodjo marketinga (m/ž), ki bo skrbel za marketinške aktivnosti vseh blagovnih znamk, ki jih distribuira podjetje. Med drugim so to JBL, Huawei, Beko, Dyson in Marshall. Prijavite se lahko do 31. julija 2021 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Medis v svojo sredino vabi urednika digitalnega korporativnega komuniciranja (m/ž), ki bo odgovoren za pripravo globalne strategije korporativnega komuniciranja preko različnih digitalnih kanalov. Prijavite se lahko do 4. avgusta 2021 preko spletnega obrazca.

Telemach nudi priložnost produktnemu vodji (m/ž) za samostojno vodenje projektov v produktnem menedžmentu. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Helios ima odprto delovno mesto strokovnega sodelavca za marketing (m/ž) za področje embalaže in pakiranja. Pozicijo opredeljujejo kot idealno za začetek kariere v marketingu, kandidat pa bo pomagal pri usklajevanju in pripravi etiket, litografij in kartonastih embalaž. Prijave zbirajo do 1. avgusta 2021 na alenka.pegan@helios.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Studio Moderna v svojo ekipo vabi upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki bo sodeloval pri razvoju in implementaciji vsebinske strategije za družbena omrežja. Prijave zbirajo do 10. avgusta 2021 na recruitment@studio-moderna.com, več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

483

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

čad
18. 09. 2021

Industrija srečanj nikoli več ne bo takšna, kot je bila pred covidom-19, je prepričan…

»Naj poudarim, da smo kreativna industrija, ne pa logistična. Naročniki kupujejo naše kreativne rešitve in ne logističnih, ki jih lahko vsakdo…

balazic
11. 09. 2021

Koronakriza je za vedno spremenila vedenje potrošnikov, je prepričan Toni Balažič,…

»Mislim, da je eden od ključnih dejavnikov uspeha v moji karieri prav to, da sem marketingar. In to takšen marketingar, ki želi razumeti marketing…

bla
08. 09. 2021

Za Lucijo Lepšina, tekstopisko v Agenciji 101 in predavateljico na Akademiji UDO, so…

Vsako omrežje je svoj svet in ključno je, da se to vzame v zakup

Naši avtorji