delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Marketing magazin, Medijski guruji, Disney, Samsung in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je več priložnosti za komunikatorje in ustvarjalce vsebin.

Uredništvo Marketing magazina v svojo ekipo vabi novinarja (m/ž) za poln delovni čas. Nudimo način sodelovanja po dogovoru, odlične delovne pogoje v majhni ekipi, mentorstvo izkušenih novinarskih kolegov, možnosti dodatnega izobraževanja z udeležbo na različnih konferencah in seminarjih v Sloveniji in tujini. Od kandidata pričakujemo najmanj 3 leta izkušenj na področju novinarstva oziroma ustvarjanja vsebin za medije, odlične veščine pisanja in obvladovanje različnih novinarskih zvrsti. Prijave zbiramo na info@marketingmagazin.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na LinkedInu.

A1 Slovenija zaposli marketinškega strokovnjaka (m/ž) za izvedbo tržnih raziskav in analiz ter pomoč pri upravljanju lastnih in plačljivih medijev. Prijave zbirajo do 26. januarja 2022 preko LinkedIna

V podjetju VELUX Slovenija iščejo okrepitve za pomoč pri izvajanju marketinških aktivnostih – lokalnih in regijskih. Če iščete razgibano delo in spoznavanje različnih marketinških področij, vam komunikacija v angleškem jeziku ne povzroča preglavic in ste dobro organizirani pri delu, potem to delovno mesto čaka ravno vas! Prijave zbirajo na povezavi tukaj.

Atlantic Grupa v svojo sredino vabi strokovnjaka za raziskovanje potrošnikov in trga (m/ž), ki bo sodeloval v raziskovalnih aktivnostih, katerih rezultat so vpogledi za pospeševanje rasti, in ugotavljanju poslovnih izzivov s pomočjo analitike iz raziskav. Prijave zbirajo do 26. januarja preko spletnega obrazca.

Big Bang Slovenija išče projektnega vodjo (m/ž) za razvoj in upravljanje produktne skupine zabavna elektronika s poudarkom na novih kategorijah. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Samsung Electronics Adriatic zaposli strokovnjaka za odnose z javnostmi (m/ž), katerega naloga bo povečati regijsko medijsko pojavnost podjetja. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

The Walt Disney Company v Ljubljani išče asistenta pri medijskem zakupu (m/ž), ki bo na dnevni ravni sodeloval s skrbniki ključnih kupcev. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na povezavi.

Agencija Medijski guruji nudi priložnost grafičnemu oblikovalcu (m/ž) za oblikovanje vizualov za izvedbo spletnih marketinških akcij in oglasov na družbenih omrežjih ter pripravo vizualnih materialov za objavo na družbenih omrežjih. Prijave zbirajo do 27. januarja 2022 na zaposlitev@guruji.si. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

V družbi za odnose z javnostmi in javne zadeve Grayling iščejo radovedno ter odgovorno osebo, ki si želi stopiti v čevlje asistenta za odnose z javnostmi (m/ž). Prijave zbirajo do 26. januarja 2022 na barbara.zejn@grayling.com.

Oglaševalska agencija Pristop v svojo ekipo vabi izkušenega snovalca digitalnih vsebin (m/ž) za snovanje digitalnih projektov, akcij in vsebin različnih formatov s poudarkom na kreativni uporabi digitalnih kanalov, tudi v povezavi s klasičnim komuniciranjem. Prijave zbirajo do 26. januarja 2022 na job@pristop.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

Banka SKB zaposli analitika (m/ž) v sektorju marketing – kanali in poznavanje strank. Kandidat bo analiziral zunanje in notranje podatke, oblikoval algoritme in modele ter predlagal ustrezne poslovne rešitve za povečanje učinkovitosti poslovanja banke. Prijave zbirajo do 31. januarja 2022 na cloveski.viri@skb.si.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

answear
17. 08. 2022

Modna spletna trgovina Answear je od junija na voljo tudi v Sloveniji.

Zavedamo se, da dandanes biti le spletna modna platforma, ki ponuja nakup modnih artiklov, ni dovolj. Želimo biti več kot to. Prav tako se ne imamo…

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

Naši avtorji