bla
Razpisi

Zaposlujejo Media Monks, A1 Slovenija, Bird Buddy in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je ponovno največ priložnosti v digitalnem marketingu.

Digitalna agencija Media Monks, ki ima sedež na Nizozemskem, v Sloveniji išče upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki je vešč družbenih omrežij in se ponaša z odličnim pisnim in ustnim izražanjem. Kandidat bo skrbel za tekstovne, slikovne in videovsebine za različne platforme in bo pripravljal kampanje na družbenih omrežjih v skladu z marketinško strategijo. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na povezavi.

Slovenski startup BirdBuddy zaposli kreativnega stratega (m/ž), ki bo na podlagi podatkov pomagal pri ustvarjanju različnih vsebin. Prijavite se lahko le še danes na povezavi.

Vitapur nudi priložnost vodji projektov v digitalnem marketingu (m/ž), ki bo skrbel za izboljšanje konverzije na prodajnih straneh in razvoj prodajnih lijakov. Prijavite se lahko do 20. junija na job@vitapur.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Oglaševalska agencija Pristop v svoje vrste vabi asistenta/mlajšega svetovalca (m/ž) z znanjem s področja korporativnega komuniciranja (odnosov z javnostmi), ki želi sodelovati pri reševanju poslovnih in komunikacijskih izzivov njihovih naročnikov. Prijavite se lahko do 15. junija 2022 na job@pristop.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

A1 Slovenija v svoje vrste vabi višjega projektnega vodjo (m/ž) za organizacijo in vodenje kompleksnih projektov podjetja, kot so načrtovanje, izvajanje in zaključevanje projektov znotraj rokov in v okviru proračuna. Prijave zbirajo do 19. junija 2022 preko spletnega obrazca.

V družbi Prosperia iščejo vodjo projektov v marketingu (m/ž), ki bo skrbel za pripravo marketinških besedil in materialov ter pridobivanje novih sponzorjev in partnerjev in dogodkov. Prijave zbirajo do 13. junija 2022 na events@prosperia.si. Več odelovnem mestu si lahko preberete na povezavi.

Banka SKB zaposli produktnega vodjo (m/ž) oziroma strokovnjaka za digitalno bančništvo, ki pozna in razume različne segmente strank. Prijave zbirajo do 15. junija 2022 na cloveski.viri@skb.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Steklarna Hrastnik nudi priložnost strokovnemu sodelavcu v marketingu (m/ž) za pomoč pri raziskavah trga (trendi, konkurence, kupcev, novosti) in digitalnem tržnem komuniciranju. Prijavite se lahko do 15. junija 2022 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Outfit7 v svojo ekipo vabi producenta video animacij (m/ž), ki se bo pridružil oddelku za distribucijo video vsebin. Skrbel bo za produkcijo 2D- in 3D-animacij vse od začetnega razvoja do predstavitve. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Pro Plus zaposli upravljavca družbenih omrežij (m/ž) za pripravo komunikacijskih načrtov in operativno upravljanje družbenih omrežij na platformah Facebook, Instagram, Tik Tok, LinkedIn in YouTube. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

peter scott
03. 08. 2022

Peter Scott, podpredsednik novih medijev in inovacij v družbi Warner Bros. Discovery,…

Kot medij moraš razumeti, kaj navijači pričakujejo od tebe in jim to tudi ponuditi. Nekateri želijo vsebine gledati na telefonu, drugi na televiziji…

Naši avtorji