delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo New Moment, Incom, Red Orbit in drugi

Tudi v zadnjem letošnjem pregledu delovnih mest tedna podjetja največ iščejo strokovnjake za digitalni marketing.

Regionalna gradbena platforma DaiBau išče direktorja marketinga (m/ž) s poglobljenim znanjem digitalnega marketinga in marektinške avtomatizacije. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Podjetje Ski&Sea, ki uvaža rekreativna vozila in plovila, v svojo ekipo vabi vodjo prodaje in marketinga (m/ž), za načrtovanje in izvedbo prodajnih in tržnih aktivnosti. Prijave zbirajo do 15. januarja 2021, več o delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

V digitalni agenciji Red Orbit zaposlijo vodjo marketinga (m/ž) z znanji strateškega marketinškega pozicioniranja,digitalnega marketinga, pozicioniranja blagovne znamke in družbenih omrežij. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Adacta išče strokovnjaka za marketinško tehnologijo (m/ž) in vodjo trženja izdelkov (m/ž).

Oglaševalska agencija New Moment zaposli tri nove sodelavce, in sicer medijskega načrtovalca (m/ž), svetovalca za odnose z javnostmi (m/ž) in vodjo digitalnih projektov (m/ž). Prijave zbirajo do 20. januarja 2021, več o delovnih mestih pa si lahko preberete na povezavi.

Pri Woltu iščejo marketinškega strokovnjaka (m/ž), z znanji pridobivanja strank (acquisition), poznavanjem marketinškega lijaka in strateškim razmišljanjem. Kandidat se bo sčasoma usmeril na maloprodajni (retail) marketing. Prijave zbirajo na povezavi.

Tehnološko podjetje SciNote išče specialista za digitalni marketing (m/ž) z odličnim znanjem angleščine, ki bo snoval kampanje za mednarodni trg znanosti. Prijave zbirajo na career@scinote.net, več pa si o samem delu lahko preberete na spletnem mestu.

V podjetju Incom, ki upravlja blagovno znamko sladoleda Leone, v oddelku marketinga iščejo industrijskega in komercialnega oblikovalca (m/ž), ki bo odgovoren za dizajne tujih in lastnih blagovnih znamk. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Banka SKB išče analitika (m/ž) v sektorju marketinga, ki bo odgovoren za uporabo CRMja in izvajanje direktnih marketinških kampanj. Prijave zbirajo do 26. januarja 2021 na cloveski.viri@skb.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Veriga fitnesov CleverFit nudi priložnost strokovnjaku za digitalni marketing (m/ž), ki bo prevzel oglaševanje vseh Cleverfit fitnesov v Sloveniji na družbenih omrežjih.. Več o delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

peter scott
03. 08. 2022

Peter Scott, podpredsednik novih medijev in inovacij v družbi Warner Bros. Discovery,…

Kot medij moraš razumeti, kaj navijači pričakujejo od tebe in jim to tudi ponuditi. Nekateri želijo vsebine gledati na telefonu, drugi na televiziji…

Naši avtorji