delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Orbico, WeScale, Mladinska knjiga in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mesta podjetja največ iščejo kadre na področju digitalnega marketinga.

Orbico zaposli vodjo trženja (m/ž), ki bo skrbel za doseganje prodajnih in marketinških načrtov pri ključnih kupcih in vodenje sodelavcev, ki so odgovorni za upravljanje blagovnih znamk. Prijave zbirajo do 13. decembra 2021 na zaposlitev.si@orbico.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Herman & partnerji zaposli tekstopisca (m/ž) in strokovnjaka za strateško komuniciranje (m/ž)

Endava zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo na dnevni ravni sodeloval pri oglaševanju na Facebooku, LinkedInu in Googlu in pomagal pri optimizaciji v iskalnikih. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na povezavi.

WeScale išče upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki bo odgovoren  za upravljanje profilov naročnikov na Facebooku, Instagramu, TikToku, Pinterestu in YouTubu. Prijave zbirajo na povezavi.

Mladinska knjiga išče tri nove sodelavce, in sicer urednika za projekt Vesela šola (m/ž), urednika za spletne vsebine v izobraževalnem založništvu (m/ž) in programerja učbenikov in drugih digitalnih vsebin (m/ž).

Telekom Slovenije v svoje vrste vabi urednika spletnih mest TS (m/ž), kot so telekom.si, tehnik.telekom.si, valu.si in izi.si. Prijavite se lahko do 20. decembra 2021 na povezavi.  

Agencija Proevent v svojo sredino vabi vodjo projektov v marketingu (m/ž) z odličnim znanjem oblikovanja in kreativnostjo za najrazličnejše projekte in ciljne skupine (Adobe okolje). Prijave zbirajo samo še danes za zaposlitev@proevent.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Podjetje Medijski partner d.o.o. išče tekstopisca (m/ž) za pripravo vsebine za družbena omrežja in pripravo besedil, ki jih podjetje potrebuje za komunikacijo v digitalnem marketingu. Vse interesente prosimo, da svoj CV pošljejo najkasneje do torka 14. decembra2021 do 12:00 na tadej.premk@marketingmagazin.si.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

peter scott
03. 08. 2022

Peter Scott, podpredsednik novih medijev in inovacij v družbi Warner Bros. Discovery,…

Kot medij moraš razumeti, kaj navijači pričakujejo od tebe in jim to tudi ponuditi. Nekateri želijo vsebine gledati na telefonu, drugi na televiziji…

Naši avtorji