delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Outfit7, Medex, DROM in drugi

Tudi v tokratnem pregledu delovnih mest tedna podjetja največ iščejo strokovnjake za digitalni marketing.

Marketing magazin zaposli upravljavca družbenih omrežij – social media managerja (m/ž) za upravljanje znamk UDO-SMM, Diggit, DanD in druge. Nudimo redno zaposlitev ali delo preko s. p. Gre za dinamično delo v zabavnem okolju z možnostjo hitrega razvoja in napredovanja. Poleg tega zaposlimo tudi  asistenta v prodaji (m/ž). Vabljeni predvsem začetniki, ki želijo hitro napredovati in biti dobro nagrajeni. Zaželeni so poznavanje osnov prodaje, dobro pisno in ustno izražanje in vztrajnost. Izbrani kandidat/kandidatka bo dobil odličnega mentorja za hiter razvoj. Na obe delovni mesti se lahko prijavite na info@marketingmagazin.si.

Outfit7 v svoje vrste vabi strokovnjaka za odnose z javnostmi (m/ž), ki bo sodeloval pri vzdrževanju pomembnih dolgotrajnih odnosov z novinarji iz ključnih medijskih hiš na različnih področjih globalnih in ustreznih lokalnih medijev (s poudarkom na Združenem kraljestvu in ZDA) ter upravljanju ugleda podjetja z varovanjem stalne prisotnosti v globalnih in ustreznih lokalnih medijih. Prijave zbirajo na povezavi.

Medex v svoje vrste vabi produktnega vodjo (m/ž) za sooblikovanje strateških in trženjskih načrtov ter sodelovanje pri vzpostavitvi komercialne analitike oziroma metrik spremljanja uspešnosti. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Digitalna agencija DROM zaposli dva nova sodelavca.. Priložnost nudijo upravljavcu družbenih omrežij (m/ž) in skrbniku naročnikov (m/ž).

Digitalna agencija Optiweb v svojo sredino vabi digitalnega stratega (m/ž), ki bo odgovoren za strateško načrtovanje za nove in obstoječe naročnike. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Digitalna agencija POINT OUT išče tekstopisca in upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki bo ustvarjal  vsebine za različne digitalne projekte, spletne strani in e-poštne kampanje. Priajve zbirajo na povezavi.

Zemanta zaposli izkušenega oblikovalca (m/ž), ki bo z ekipo oblikovalcev sodeloval z marketinškim oddelkom in soustvarjal materiale za digitalne in tiskane publikacije. Prijave zbirajo na povezavi.

Spletni trgovec z oblačili Answear v svojo ekipo vabi strokovnjaka za trženje in odnose z javnostmi (m/ž), ki bo upravljal oglaševalske in promocijske aktivnosti. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Agilcon išče dva nova sodelavca, in sicer tekstopisca (m/ž) in strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž).

Valens v prodajni oddelek vabi vodjo digitalnega marketinga (m/ž), ki bo skrbel za pripravo spletnih oglasov, analize o uspešnosti oglasov in upravljanje družbenih omrežij.

Pirnar nudi priložnost produktnemu specialistu (m/ž), ki se bo pridružil trženjski ekipi in bo skrbel za prepoznavnost produktov na svetovnih trgih. Prijave zbirajo do 21. januarja 2022 na zaposlitev@pirnar.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Znamka oblačil Alpine Princess zaposli vodjo poslovnega razvoja (m/ž), produktnega vodjo in vodjo marketinga (m/ž). Več informacij za vsa tri delovna mesta najdete na povezavi.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

peter scott
03. 08. 2022

Peter Scott, podpredsednik novih medijev in inovacij v družbi Warner Bros. Discovery,…

Kot medij moraš razumeti, kaj navijači pričakujejo od tebe in jim to tudi ponuditi. Nekateri želijo vsebine gledati na telefonu, drugi na televiziji…

Naši avtorji