bla
Razpisi

Zaposlujejo Red Orbit, Wolt, Studio Moderna in drugi

Tudi v tokratnem pregledu delovnih mest podjetja največ iščejo strokovnjake za digitalni marketing.

Digitalna agencija Red Orbit zaposli vodjo marketinga (m/ž) z izkušnjami iz marketinške strategije, digitalnega marketinga, pozicioniranja blagovne znamke, družbenih omrežij in številnih drugih marketinških trikov. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

V Groupe SEB, ki upravlja blagovne znamke WMF, Tefal, Rowenta in Krups, nudijo priložnost strokovnjaku za digitalni marketing (m/ž) za vodenje digitalnih kampanj, sodelovanje pri ustvarjanju vsebin za oglase, pripravi kampanj za družbena omrežja in pripravi navodil za oglaševalske ter medijske agencije. Prijave zbirajo na rkancler@groupeseb.com.

Pri Woltu iščejo marketinškega strokovnjaka (m/ž), z znanji pridobivanja strank (acquisition), poznavanjem marketinškega lijaka in strateškim razmišljanjem. Kandidat se bo sčasoma usmeril na maloprodajni (retail) marketing. Prijave zbirajo na povezavi.

Digitalna agencija Media Monks zaposli upravljavca družbenih omrežij (m/ž) za avtomobilsko blagovno znamko. Kandidat bo sodeloval tudi pri implementaciji komunikacijskih kampanj v okviru marketinške strategije. Prijave sprejemajo preko LinkedIna.

Studio Moderna zaposli urednika (m/ž), ki bo pisal in urejal tiskani in digitalni katalog. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Lidl Slovenija v ekipo marketinga vabi grafičnega oblikovalca (m/ž). Predhodne izkušnje z oblikovanjem spletnih in tiskanih materialov so prednost. Prijave zbirajo do 22. decembra 2021 na povezavi.

Cosylab v svojo sredino vabi marketinškega analitika (m/ž), ki bo izvajal tržne raziskave, spremljal in analiziral tržne trende, panožne cene, cenovne modele in konkurenco. Prijave zbirajo do 10. januarja 2021 na povezavi.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

peter scott
03. 08. 2022

Peter Scott, podpredsednik novih medijev in inovacij v družbi Warner Bros. Discovery,…

Kot medij moraš razumeti, kaj navijači pričakujejo od tebe in jim to tudi ponuditi. Nekateri želijo vsebine gledati na telefonu, drugi na televiziji…

Naši avtorji