delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Sedna, Zemanta, Atlantic Grupa in drugi

Delovna mesta tedna vsekakor niso na dopustu, saj podjetja iščejo nove sodelavce iz vseh marketinških spektrov.

Agencija Sedna v svojo ekipo vabi umetniškega direktorja (m/ž) z izkušnjami pri snovanju in oblikovanju oglaševalskih akcij, ki bo usmerjal ekipo oblikovalcev in skrbel za grafične podobe priznanih domačih in tujih blagovnih znamk. Dobrodošli so predvsem kandidati z dobrimi referencami, ki imajo estetski čut v oblikovalskem pristopu. Življenjepis in reference pošljite na restart@sedna.si.

Digitalna agencija Red Orbit nudi priložnost vodji marketinga (m/ž), ki bo skrbel za razvoj blagovne znamke agencije in njene storitve. Iščejo tudi okrepitve na oddelku SEO, kjer je odprto delovno mesto vsebinskega strokovnjaka (m/ž).

Digitalna agencija Madwise v svojo sredino vabi vodjo projektov v digitalnem marketingu (m/ž), ki bo pomagal voditi projekte zlasti na področjih spletnega oglaševanja in spletne analitike. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca.

Agencija SPEM zaposli organizacijskega vodjo (m/ž) za pomoč pri pripravi in izvajanje projektov na področju odnosov z javnostmi in projektov v družbenih omrežjih. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na povezavi.

NLB zaposli poslovnega komunikatorja (m/ž) v organizacijski enoti Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi za izvajanje produktnih in korporativnih odnosov z mediji in izvajanje interne komunikacije ter upravljanje družbenih medijev s prisotnostjo NLB. Prijavite se lahko do 28. julija 2021 preko spletnega obrazca.

Medis zaposli vodjo korporativnega komuniciranja (m/ž), ki bo odgovoren za strategijo in njeno implementacijo na področju sodelovanja z mediji, strokovno javnostjo, združenji patentnih zastopnikov in splošno javnostjo. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

V SNG Drama Ljubljana Iščejo vodjo službe za trženje (m/ž, nadomeščanje) za samostojno načrtovanje, organiziranje in izvedba marketinških tržno komunikacijskih aktivnosti. Prijave zbirajo do 3. avgusta 2021 na katja.kumse.vodopic@drama.si, več o razpisu pa si alhko preberete na povezavi.

Atlantic Grupa v svoje vrste vabi mlajšega vodjo razvoja blagovnih znamk (m/ž), ki bo med drugim sodeloval pri razporejanju marketinških proračunov za slovenski trg in načrtovanju oglaševalskih aktivnosti pod črto. Prijave zbirajo do 28. julija 2021, več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na povezavi.

Zemanta išče tri nove sodelavce, in sicer strokovnjaka za pregledovanje vsebin v nemškem jeziku (m/ž), strokovnjaka za produktni marketing (m/ž) in produktnega vodjo (m/ž).

Kärcher nudi priložnost strokovnjaku za digitalni marketing (m/ž), ki bo med drugim skrbel za spletno stran in spletno trgovino in upravljanje družbenih omrežij Facebook, Instagram in LinkedIn. Prijave zbirajo do 25. julija 2021 na info@kaercher.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Kliping svoje vrste vabi medijskega analitika (m/ž), ki se bo ukvarjal z analizo medijskih objav, pripravljal poročila za naročnike, sodeloval pri razvoju analitičnih produktov oz. metodologij ter razvijal kompetence na področju upravljanja z medijskimi podatki.  Prijave zbirajo do 26. Julija 2021 na jure.habjanic@kliping.si.

Veleposlaništvo Združenega kraljestva v Ljubljani išče vodjo digitalnih komunikacij (m/ž), ki bo pomagal pri oblikovanju svežih digitalnih vsebin, razumevanju, širitvi in upravljanju spletnih skupnosti ter izgradnji odnosov s partnerskimi organizacijami in vplivneži v Sloveniji. Več o delovnem mestu in prijavi lahko preberete na povezavi. Prijave zbirajo 25. julija 2021.

HYCU, Inc., proizvajalec informacijskih rešitev za varnostno shranjevanje podatkov v svoj kolektiv vabi strokovnjaka za marketing (m/ž), z izkušnjami na področju B2B. Prijavite se lahko preko portala Moje delo.

V podjetju KMAG - Kia Motors Adria Group iščejo razvijalca (m/ž), ki bo odgovoren za načrtovanje in tehnično izvedbo rešitev marketinške avtomatizacije s pomočjo platforme Salesforce Marketing Cloud. Prijave lahko pošljete do 20. julija 2021.

V podjetju Megasplet, ki se ukvarja s spletno prodajo, zaposlijo tekstopisca v marketingu (ž/m). Kandidati lahko kratek življenjepis in opis delovnih izkušenj pošljete na elektronski naslov: zaposlitev.megasplet@gmail.com.

Podjetje Prosperia vabi vse, ki jih navdušujejo udarne marketinške akcije, digitalni trendi, inovativni marketinški prijemi, analitično razmišljanje in napredne tehnološke rešitve, k prijavi na delovno mesto vodje projektov v marketingu (m/ž). Do 16. julija 2021 izpolnite in pošljite vprašalnik, svoj življenjepis pa pošljite na elektronski naslov events@prosperia.si.

 

481

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
24. 07. 2021

Renata in Sandi Novak, partnerja tako zasebno kot tudi poslovno, sta se po letih…

bla
23. 07. 2021

Mlada mariborska podjetnica Iva Rat je pred štirimi leti za božične praznike prijateljem…

Menim, da je naš trg ves svet. Povsod so posamezniki, ki jih je potrebno opomniti na to, kako čudoviti so. Da se sprejmejo v raznolikosti, ki nam je…

bla
17. 07. 2021

Mag. Nastjo Mulej, edino licencirano trenerko de Bonovih metod razmišljanja v Sloveniji,…

Naši avtorji