bla
Razpisi

Zaposlujejo Viberate, Httpool, Krka in drugi

V tokratnem pregledu delovnih test je ponovno večji delež za »digitalce«.

Viberate išče tri nove sodelavce, in sicer produktnega vodjo (m/ž), vodjo projektov v marketingu (m/ž) in asistenta v marketingu (m/ž).

Švicarska trgovina z izdelki za aktivnosti na prostem Maya Maya v svojo ekipo vabi upravljavca družbenih omrežij/koordinatorja skupnosti (m/ž). Kandidat bo skrbel za sodelovanje z ambasadorji, raziskavo trga in pripravo vsebin. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

Httpool v svojo sredino vabi vodjo naročnikov (m/ž) za mala in srednja podjetja v Sloveniji. Prijave zbirajo preko LinkedIna, kjer je več informacij o delovnem mestu.

Ikea zaposli vodjo odnosov s kupci (m/ž), ki bo na podlagi povratnih inforamcij kupcev pomagal pri izboljšavi nakupne izkušnje. Več o delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu.

Star-tup Blub Blub zaposli strokovnjaka za pridobivanje novih uporabnikov (m/ž), ki bo preko različnih kanalov skrbel za pridobivanje novih uporabnikov, sodeloval pri marketinških aktivnostih in sodeloval s produktno ekipo. Prijavite se lahko preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Vita, življenjska zavarovalnica nudi priložnost spletnemu upravljavcu (m/ž). Kandidat bo sodeloval pri pripravi uredniškega načrta spletnega nastopa zavarovalnice in snovanju digitalne strategije. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Agencija IR IMAGE zaposli sodelavca na področju digitalnega marketinga (m/ž) in novinarja (m/ž).

Družba za spremljanje medijev Kliping odpira nov oddelek za spremljanje družbenih medijev in namerava zaposliti več sodelavcev (m/ž), ki bi bili svetovalci za to področje. Iščejo mlade, delovne, ambiciozne posameznike in željne učenja. Prijave sprejemajo do 10. decembra 2021 na jure.habjanic@kliping.si.

Krka išče dva nova sodelavca, in sicer pomočnika za blagovne znamke zdravil na recept v marketingu (m/ž) in vodjo blagovnih znamk za tuje trge (m/ž).

Mladinska knjiga v svoje vrste vabi tekstopisca (m/ž) za pisanje marketinških in prodajnih besedil na različnih kanalih. Prijave sprejemajo do 8. decembra 2021 preko portala Mojedelo.com.

Podjetje Medijski partner d.o.o. išče tekstopisca (m/ž) za pisanje različnih besedil in objav za družbena omrežja. Vse interesente prosimo, da svoj CV pošljejo na tadej.premk@marketingmagazin.si.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

peter scott
03. 08. 2022

Peter Scott, podpredsednik novih medijev in inovacij v družbi Warner Bros. Discovery,…

Kot medij moraš razumeti, kaj navijači pričakujejo od tebe in jim to tudi ponuditi. Nekateri želijo vsebine gledati na telefonu, drugi na televiziji…

Naši avtorji