twitter
Aktualno

Musk vse blokirane uporabnike vabi nazaj na Twitter

Elon Musk je predlagal, da se skoraj vsem prepovedanim računom na Twitterju dovoli vrnitev na to družbeno omrežje. Tako kot za Donalda Trumpa je tudi za razrešitev te dileme objavil javno anketo za uporabnike Twitterja.

Elon Musk je objavil novo anketo, v kateri uporabnike sprašuje, ali naj spusti večino blokiranih računov nazaj na Twitter: »Ali bi moral Twitter ponuditi splošno oprostitev vsem blokiranim uporabnikom, pod pogojem, da niso kršili zakona ali se ukvarjali z nesramno neželeno pošto?« Uporabnikom je dal 24 ur časa za glasovanje in za zdaj je v veliki prednosti odgovor »da«.

twitter

Spomnimo, Musk je pred nekaj dnevi izvedel anketo, v kateri je spraševal, ali naj nekdanjemu ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu dovoli vrnitev na Twitter. V tej anketi so pozitivni odgovori zmagali (z razmeroma majhno razliko).

Modra ptička: Sprememba za spremembo

Musk po večmesečni sagi okoli nakupa družbenega omrežja napoveduje obsežne spremembe, ki pa bodo očitno temeljile predvsem na njegovem mnenju. Več poudarka bo dal moderiranju vsebine in inženirjem, ki bodo omrežje tehnično preoblikovali »na boljše«.

Pri preoblikovanju Twitterja bodo imeli zaposleni zelo veliko vlogo, predvsem v izvršilnih vlogah. Po nakupu jim je sporočil, naj odidejo iz podjetja, če niso pripravljeni delati več in bolj intenzivno. Po tem si je omislil tudi službene majice, na katerih piše »Ostani v službi« (kot nasprotne različice slogana iz časa pandemije »Ostani doma«):

twitter

498

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

LK
03. 12. 2022

Eden od osrednjih izzivov družbe Elan je učinkovit prehod v sistematično trajnostno…

»Lahko bi se selili po svetu, iskali ugodnejše obrate in okoljevarstveno manj zahtevna okolja, a mi ostajamo tukaj, ker verjamemo v svoj način…

nikolova
29. 11. 2022

Na avgustovski konferenci Conventa Crossover, kjer so letos še več poudarka namenili…

»Stalno komuniciranje, da ste naredili korake na poti k trajnosti, bo prispevalo k spreminjanju ustaljenih norm in ljudje bodo sprejeli, da je…

zapancic
28. 11. 2022

V petek so na 38. Slovenskem knjižnem sejmu razglasili knjgo leta. To je postala knjiga…

David Zupančič v knjigi ne skriva, da je zdravniški poklic naporen. Kljub temu pravi, da ne razmišlja o spremembi kariere. »Konec koncev potrebujem…

Naši avtorji