vitan hodnik
Aktualno

Saatchi & Saatchi ima novega mlajšega vodjo projektov

Vitan Hodnik, ki se je agencijski skupini Publicis Groupe pridružil že lani v času podiplomskega študija komunikologije, je novi mlajši vodja projektov v agenciji Saatchi & Saatchi.

Vitan Hodnik je kot asistent vodje projektov pri agenciji MSL sodeloval pri organizaciji projekta »1, 2, 3, Gremo« za naročnika Hofer. Na začetku letošnjega leta je prešel k agenciji Saatchi&Saatchi kot asistent vodje projektov Hoferjevega projekta »Svežina« in po nekajmesečnem uvajanju je aprila 2021 postal mlajši vodja projektov.

Kot velik športni navdušenec je svoj hobi znal pretvoriti tudi v delo, saj je v preteklosti delal tudi kot športni novinar za uveljavljene spletne strani, kjer je izpilil svoje znanje pisanja, komuniciranja in odnosov z mediji. »Mnogo izkušenj na področju organizacije dogodkov in vodenja projektov sem pridobil že med študijem, ko sem z različnimi podjetji sodeloval v okviru obvezne študijske prakse in udejstvovanja v Študentski sekciji Slovenskega društva za odnose z javnostmi. Pri svojem delu najbolj cenim sodelovanje in dobre odnose s sodelavci in naročniki, saj je le tako delo lahko opravljeno učinkovito in dobro. Že ob prvih izkušnjah v Publicis Groupe mi je bilo jasno, da je to priložnost biti in se učiti pri strokovno izkušenih ekipah in največjih komunikacijskih projektih na trgu Slovenije in regije,« pravi Hodnik.

480

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

večer
19. 06. 2021

Da je digitalizacija edina pot, ki jim bo zagotovila svetlejšo prihodnost, se zavedajo…

»Moja vizija je, da bo Večer leta 2025 podjetje, ki ga bodo vodili podatki in ki bo še naprej uspešno branilo tisk, saj sem prepričan, da ga ne čaka…

jacek
12. 06. 2021

Jacek Szymanski je poljski režiser in direktor fotografije, ki se je specializiral za…

»Ne gre samo za rezanje hrane, gre tudi za druge dimenzije resničnosti, eksplozije, trke med različno zelenjavo, nenavadna premikanja kamere itd.…

maša muster
24. 05. 2021

Tako pravi Maša Muster, vodja projektov na Mediani, inštitutu za raziskovanje trga in…

Naši avtorji