oijh
Aktualno

Twitter bo prevajal in priporočal vse zanimive tvite

Elon Musk je na Twitterju oznanil, da bo Twitter prevajal in priporočal vse tvite. Nova funkcija je namenjena izboljšanju dostopnosti platforme uporabnikom po vsem svetu in olajšanju iskanja nove in zanimive vsebine.

Funkcija prevajanja temelji na algoritmih strojnega učenja Googla in bo sposobna prevajati tvite v realnem času, kar bo olajšalo razumevanje tvitov v različnih jezikih. Funkcija priporočenih tvitov bo uporabila kombinacijo umetne inteligence in strojnega učenja za prikaz tvitov, ki bi jih uporabniki lahko zanimali glede na njihove interese in pretekle interakcije.

Ta korak se šteje za pomemben napredek za Twitter, ki je imel v zadnjem času težave z rastjo svoje uporabniške baze. Zaradi možnosti prevajanja tvitov in iskanja zanimive vsebine bo platforma še bolj privlačna in uporabna za uporabnike, kar lahko pomaga privabiti nove uporabnike in ohranjati obstoječe.

Musk, ki je znan po svoji aktivni prisotnosti na družbenih omrežjih in velikem številu sledilcev, je bil glasen zagovornik uporabe umetne inteligence in strojnega učenja v različnih panogah. Njegov tvit o novih funkcijah na Twitterju priča o njegovem prepričanju, da ima tehnologija moč spremeniti svet na bolje.

Nova funkcija prevajanja in priporočanja na Twitterju predstavlja pomemben korak naprej za platformo in naj bi znatno izboljšala uporabniško izkušnjo. Olajšala bo komunikacijo med ljudmi ter iskanje novih in zanimivih vsebin, ne glede na njihovo lokacijo ali jezik.

500

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

omer
28. 01. 2023

Ömer Şengüler, turški strokovnjak za znamčenje, ki svetuje podjetjem po vsem svetu, je…

Prepričan sem, bo marketing v prihodnosti ustvarjal več človeških blagovnih znamk in da bo služil človeštvu bolj kot kdaj koli prej.

pučko
25. 01. 2023

Tekmovanje Outstanding, ki slavi presežke v zunanjem oglaševanju, je svoj vrhunec doseglo…

Ko se me dotakne, ko si ljubosumno želim, da bi to naredili mi, Internavti; ko kot profesionalec veš, da bi rad bil podpisan pod to.

minioni
16. 01. 2023

Tuševa akcija »Od minionov se ti zrola« je postala MM-ova akcija leta 2022. Ob tej…

Vsi trgovci, ki delajo z mednarodnimi znamkami kot je Minion, dobro vedo, da jih ob tem čaka veliko krogov preverjanj konceptov in potrjevanj s…

Naši avtorji