gor banka
Opaženo

Moj dom, moja pravila

Na Gorenjski banki so v sodelovanju z agencijo Luna \TBWA ustvarili komunikacijsko akcijo, s katero oglašujejo ugodnejšo ponudbo stanovanjskega kredita.

Kratek opis akcije: Oglaševalska akcija pod sloganom »Moj dom, moja pravila« prikazuje aktivnosti, ki jih lahko brez skrbi počnemo le takrat, ko živimo v lastniškem stanovanju, saj bi v nasprotnem primeru najbrž imeli težave z najemodajalcem. Stanovanjski kredit namreč marsikomu omogoča, da izkusi, kaj pomeni živeti na svojem – in v svojem stanovanju končno počne, kar koli si zaželi. 

V televizijskem oglasu tako lahko vidimo deklico, ki svojo umetniško žilico preizkuša kar na steni dnevne sobe, medtem ko jo starša brezskrbno opazujeta. Druga motiva prikazujeta rolkarja, ki namesto »rampe« uporablja pohištvo, ter par, ki si deli stanovanje s kupom hišnih ljubljenčkov, ki so v najemniških stanovanjih večinoma prepovedani.

Poleg oglasov so pripravili tudi vsebinsko bogat spletni vodič Prvi koraki do novega doma. Ta potencialne stranke vodi skozi celoten proces nakupa nove nepremičnine: od ogleda in izbire primerne nepremičnine, pridobivanja informativne ponudbe stanovanjskega kredita, preverjanja dovoljenj in podpisa kupoprodajne pogodbe, do vseh osnovnih informacij, ki jih mora kreditojemalec imeti o stanovanjskih kreditih.

gor banka1

gor banka2

Medijska agencija: Omnicom Media Group

Predstavnice naročnika: Romina Sabadin, Maruša Nučič in Tea Svatina Lorenci

Preostali sodelujoči: ekipa Luna \TBWA

486

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

mija
20. 11. 2021

Futura DDB je letos že trinajstič stala na zmagovalnem odru Slovenskega oglaševalskega…

Sebe najlažje opredelim kot vodjo, ki deluje z zgledom, ki ima visoko postavljene osebne cilje in mu je pomembno, da pri svojem delu uživa. Osebno me…

bla
17. 11. 2021

Big Bangov naziv spletnega trgovca leta v regiji je zagon za nove izboljšave, pravi Peter…

bla
15. 11. 2021

Nika Kristina Butina, direktorica startupa Epidemic, je z bralci MM-a delila izkušnjo…

Naši avtorji