hofer app
Opaženo

Opazili smo: Hofer izboljšuje interno komunikacijo z novo aplikacijo

Hofer je za svoje zaposlene vzpostavil nov kanal interne komunikacije – aplikacijo Moj Hofer.

Gre za digitalno platformo, katere glavni namen je na enem mestu združiti že skoraj 2000 sodelavk in sodelavcev v 89-ih trgovinah po Sloveniji, logističnih centrih in upravi, kar ponazarjajo s sloganom »Skupaj povezani«.

Aplikacijo uporablja že 75 % sodelavk in sodelavcev

V aplikacijo se je v manj kot dveh mesecih registriralo kar 75 odstotkov Hoferjevih sodelavk in sodelavcev. Do zdaj je bil ključni kanal interne komunikacije interna revija Več, ki so jo nato nadomestili t. i. infoboardi (televizijski zasloni v skupnih prostorih, kjer so se predvajale ključne in zanimive vsebine), zato so pri Hoferju še posebej veseli, da so novi kanal dvosmerne komunikacije zaposleni sprejeli tako hitro in v takšnem obsegu.

V aplikaciji so na voljo predvsem ažurne novice, praktične informacije, možnost prijave na različne dogodke in aktivnosti, ekskluzivni predogledi novih oglasnih akcij in druge zanimive vsebine. Preko aplikacije predstavljajo tudi številne zanimive zgodbe in talente zaposlenih, ki tako tudi soustvarjajo vsebino, z dvosmerno komunikacijo pa lahko vedno predlagajo svoje zamisli.

hofer app

486

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

mija
20. 11. 2021

Futura DDB je letos že trinajstič stala na zmagovalnem odru Slovenskega oglaševalskega…

Sebe najlažje opredelim kot vodjo, ki deluje z zgledom, ki ima visoko postavljene osebne cilje in mu je pomembno, da pri svojem delu uživa. Osebno me…

bla
17. 11. 2021

Big Bangov naziv spletnega trgovca leta v regiji je zagon za nove izboljšave, pravi Peter…

bla
15. 11. 2021

Nika Kristina Butina, direktorica startupa Epidemic, je z bralci MM-a delila izkušnjo…

Naši avtorji