razglednice
Opaženo

Opazili smo: Iz Ljubljane z ljubeznijo

Ker v Turizmu Ljubljana verjamejo, da so meščani najboljši ambasadorji svoje destinacije, so se povezali z ljubljanskimi osnovnošolci in zasnovali projekt, ki so ga poimenovali Razglednice ljubljanskih osnovnošolcev.

Projekt je nadaljevanje akcije z meščani, ki jo je Turizem Ljubljana začel letos spomladi. Cilj projekta je vzpodbuditi meščanke in meščane, tudi najmlajše, da postanejo ambasadorji destinacije in začnejo pozitivno vrednotiti turizem kot element povezovanja, druženja in odkrivanja sveta. Povezali so se z Oddelkom za predšolsko vzgojo in izobraževanje MOL in ljubljanske osnovne šole povabili k sodelovanju. Oblikovali so razglednico in otroke prosili, da jo izpolnijo v tujem jeziku, ki ga znajo ali se ga učijo, ter prijatelja iz tujine povabijo v Ljubljano. »Odziv je bil izjemen. V dobrem tednu smo prejeli obilo razglednic v najrazličnejših svetovnih jezikih – poleg jezikov Evropske unije tudi v latinščini, turščini, arabščini, kitajščini, hebrejščini in hindiju. Osnovnošolci so v nekaj stavkih predstavili svoje najljubše kotičke in aktivnosti v mestu. Vsebina je bila iskrena, neposredna, mestoma ganljiva in opremljena z otroškimi risbicami,« pravijo v Turizmu Ljubljana, izbor razglednic v šestnajstih različnih svetovnih jezikih pa bodo v tem tednu delili na družbenih omrežjih.

razgl1

razgl2

486

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

mija
20. 11. 2021

Futura DDB je letos že trinajstič stala na zmagovalnem odru Slovenskega oglaševalskega…

Sebe najlažje opredelim kot vodjo, ki deluje z zgledom, ki ima visoko postavljene osebne cilje in mu je pomembno, da pri svojem delu uživa. Osebno me…

bla
17. 11. 2021

Big Bangov naziv spletnega trgovca leta v regiji je zagon za nove izboljšave, pravi Peter…

bla
15. 11. 2021

Nika Kristina Butina, direktorica startupa Epidemic, je z bralci MM-a delila izkušnjo…

Naši avtorji