lek
Opaženo

Opazili smo: Lek predstavlja vsebinsko platformo Moč ravnovesja

Lek je v sodelovanju z Agencijo 101 razvil vsebinsko platformo, kjer ustvarjalci odstirajo pomembna in pogosto neodprta vprašanja, povezana z ohranjanjem ravnovesja v pogosto prehitrem življenjskem ritmu današnjega dne.

Skupnost je eden prvih skupnih projektov Leka in Agencije 101, ki je od letos Lekov partner za digitalno komuniciranje. Skupnost je zaživela na Facebooku, uporabniki pa v mesečnih rubrikah ob poučnih objavah, izzivih in debatah odkrivajo pomembne informacije o izbranih temah. Poleg osveženega pogleda na teme, kot so ravnovesje v prehrani, stresen življenjski slog in podobno, se lotevajo tudi tem, ki se jim podobne vsebinske platforme izogibajo, ena od njih je bila denimo spolnost. »Trenutna tematika je povezana z imunskim sistemom in črevesjem. Večina ljudi se namreč zaveda pomena krepitve imunskega sistema pred hladnejšimi meseci, ne vedo pa vsi, da kar 70 odstotkov imunskega sistema izvira iz črevesja. Zato je dobro delovanje črevesja bistveno za vzdrževanje našega telesnega ravnovesja in počutja,« pravijo v Leku.

lek

486

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

mija
20. 11. 2021

Futura DDB je letos že trinajstič stala na zmagovalnem odru Slovenskega oglaševalskega…

Sebe najlažje opredelim kot vodjo, ki deluje z zgledom, ki ima visoko postavljene osebne cilje in mu je pomembno, da pri svojem delu uživa. Osebno me…

bla
17. 11. 2021

Big Bangov naziv spletnega trgovca leta v regiji je zagon za nove izboljšave, pravi Peter…

bla
15. 11. 2021

Nika Kristina Butina, direktorica startupa Epidemic, je z bralci MM-a delila izkušnjo…

Naši avtorji