lasko OI
Opaženo

Opazili smo: Olimpijsko Laško

Pivovarna Laško je skupaj s Centrom za šport, turizem, informiranje in kulturo Laško (STIK Laško) pripravila posebno akcijo, ki so jo v počastitev olimpijcev poimenovali »Dobrodošli v olimpijskem Laškem«.

Kot pravijo v Pivovarni Laško, je Laško mesto za vse ljudi. Je mesto za športnike in tiste, ki so to po srcu. »V Laškem namreč verjamejo v zmagovalce in osvajalce zmag, saj je Laško mesto legend in mesto ZA legende! Mesto je preplavila olimpijska evforija, ki se širi skozi navijaško Laško, kjer so tako zelo ponosni, da so ulice začasno poimenovali po naših vrhunskih športnikih. Obenem pa so med vse obiskovalce razdelili kar 1825 vrčkov piva v čast naših športnikov in poskrbeli za neverjetno navijaško vzdušje in evforijo,« so povedali za MM.

Dodajajo, da številni tovrstni tako gverilski kot tudi večji dolgoletni projekti (na primer festival Pivo in cvetje), ki jih v Pivovarni Laško izvajajo v sodelovanju s STIK Laško, potrjujejo, kako pomembno je intenzivno in poglobljeno sodelovanje blagovne znamke z lokalno skupnostjo, v kateri deluje in posluje podjetje.

lasko oi1

lasko oi2

486

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

mija
20. 11. 2021

Futura DDB je letos že trinajstič stala na zmagovalnem odru Slovenskega oglaševalskega…

Sebe najlažje opredelim kot vodjo, ki deluje z zgledom, ki ima visoko postavljene osebne cilje in mu je pomembno, da pri svojem delu uživa. Osebno me…

bla
17. 11. 2021

Big Bangov naziv spletnega trgovca leta v regiji je zagon za nove izboljšave, pravi Peter…

bla
15. 11. 2021

Nika Kristina Butina, direktorica startupa Epidemic, je z bralci MM-a delila izkušnjo…

Naši avtorji