spar koncert
Opaženo

Opazili smo: Spar in Magnifico predstavljata ekskluzivni koncert

V Sparu pravijo, da popolnega poletja ni brez piknika, h kateremu se prileže tudi dobra glasba. Zato so v sodelovanju z Magnificom pripravil ekskluzivni mini koncert, ki je brezplačno dostopen na Sparovi spletni strani.

Lani je Spar Slovenija v sodelovanju s pevcem Robertom Pešutom – Magnificom predstavil akcijo »Prvi in edini«, v kateri so kupce nagovorili z večnimi glasbenimi hiti, kreativnostjo in humorjem. Uspešna akcija je letos dobila povsem nov zagon, saj je Magnifico za Spar pripravil ekskluzivni avdiokoncert z uspešnicami, ki so jih na Facebooku izbrali Sparovi sledilci.

Celoten koncert, ki je na voljo na Sparovi spletni strani, vključuje pesmi, kot so »24000 poljubov«, »In ko enkrat bom umrl«, »Silvia«, »Tivoli«, »Cici Mici« in druge. »Dobra glasba pa se najbolj prileže ob okusni hrani in pijači, zato ne zamudite tudi Sparovih največjih hitov oz. najboljših izdelkov za vaš piknik,« sporočajo iz Spara Slovenija.

486

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

mija
20. 11. 2021

Futura DDB je letos že trinajstič stala na zmagovalnem odru Slovenskega oglaševalskega…

Sebe najlažje opredelim kot vodjo, ki deluje z zgledom, ki ima visoko postavljene osebne cilje in mu je pomembno, da pri svojem delu uživa. Osebno me…

bla
17. 11. 2021

Big Bangov naziv spletnega trgovca leta v regiji je zagon za nove izboljšave, pravi Peter…

bla
15. 11. 2021

Nika Kristina Butina, direktorica startupa Epidemic, je z bralci MM-a delila izkušnjo…

Naši avtorji