bla
Opaženo

Revija Time razglasila Ljubljano za kulinarično prestolnico

Slovensko prestolnico so uvrstili med 100 najlepših krajev na svetu oziroma med destinacije, vredne raziskovanja.

Timova novinarka Tamara Hardingham-Gill v prispevku uvodoma poudari, da je gastronomska scena v Ljubljani po zaslugi Michelinovih zvezdic že lani dobila velik zagon. Omenja ponovno odprtje restavracije Atelje in serijo dogodkov Odprta kuhna kot eno najboljših kulinaričnih tradicij v mestu. Izpostavlja tudi eko-hostel Fuzzy Log, kjer lahko gostje med drugim spijo na strehi v šotorih. Napovedujejo tudi odprtje Cukrarne naslednje leto kot »večkulturne ustanove«.

486

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

mija
20. 11. 2021

Futura DDB je letos že trinajstič stala na zmagovalnem odru Slovenskega oglaševalskega…

Sebe najlažje opredelim kot vodjo, ki deluje z zgledom, ki ima visoko postavljene osebne cilje in mu je pomembno, da pri svojem delu uživa. Osebno me…

bla
17. 11. 2021

Big Bangov naziv spletnega trgovca leta v regiji je zagon za nove izboljšave, pravi Peter…

bla
15. 11. 2021

Nika Kristina Butina, direktorica startupa Epidemic, je z bralci MM-a delila izkušnjo…

Naši avtorji