bla
Opaženo

Revija Time razglasila Ljubljano za kulinarično prestolnico

Slovensko prestolnico so uvrstili med 100 najlepših krajev na svetu oziroma med destinacije, vredne raziskovanja.

Timova novinarka Tamara Hardingham-Gill v prispevku uvodoma poudari, da je gastronomska scena v Ljubljani po zaslugi Michelinovih zvezdic že lani dobila velik zagon. Omenja ponovno odprtje restavracije Atelje in serijo dogodkov Odprta kuhna kot eno najboljših kulinaričnih tradicij v mestu. Izpostavlja tudi eko-hostel Fuzzy Log, kjer lahko gostje med drugim spijo na strehi v šotorih. Napovedujejo tudi odprtje Cukrarne naslednje leto kot »večkulturne ustanove«.

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji