bla
Opaženo

Revija Time razglasila Ljubljano za kulinarično prestolnico

Slovensko prestolnico so uvrstili med 100 najlepših krajev na svetu oziroma med destinacije, vredne raziskovanja.

Timova novinarka Tamara Hardingham-Gill v prispevku uvodoma poudari, da je gastronomska scena v Ljubljani po zaslugi Michelinovih zvezdic že lani dobila velik zagon. Omenja ponovno odprtje restavracije Atelje in serijo dogodkov Odprta kuhna kot eno najboljših kulinaričnih tradicij v mestu. Izpostavlja tudi eko-hostel Fuzzy Log, kjer lahko gostje med drugim spijo na strehi v šotorih. Napovedujejo tudi odprtje Cukrarne naslednje leto kot »večkulturne ustanove«.

481

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
24. 07. 2021

Renata in Sandi Novak, partnerja tako zasebno kot tudi poslovno, sta se po letih…

bla
23. 07. 2021

Mlada mariborska podjetnica Iva Rat je pred štirimi leti za božične praznike prijateljem…

Menim, da je naš trg ves svet. Povsod so posamezniki, ki jih je potrebno opomniti na to, kako čudoviti so. Da se sprejmejo v raznolikosti, ki nam je…

bla
17. 07. 2021

Mag. Nastjo Mulej, edino licencirano trenerko de Bonovih metod razmišljanja v Sloveniji,…

Naši avtorji