bla
Opaženo

Revija Time razglasila Ljubljano za kulinarično prestolnico

Slovensko prestolnico so uvrstili med 100 najlepših krajev na svetu oziroma med destinacije, vredne raziskovanja.

Timova novinarka Tamara Hardingham-Gill v prispevku uvodoma poudari, da je gastronomska scena v Ljubljani po zaslugi Michelinovih zvezdic že lani dobila velik zagon. Omenja ponovno odprtje restavracije Atelje in serijo dogodkov Odprta kuhna kot eno najboljših kulinaričnih tradicij v mestu. Izpostavlja tudi eko-hostel Fuzzy Log, kjer lahko gostje med drugim spijo na strehi v šotorih. Napovedujejo tudi odprtje Cukrarne naslednje leto kot »večkulturne ustanove«.

Intervju

Paddy Carberry
11. 01. 2025

S Paddyjem Carberryjem, globalnim vodjo marketinga za Guinness, smo se pogovarjali, kako…

»Šport ima neverjetno sposobnost, da združuje ljudi zaradi skupnih strasti,« pravi Paddy Carberry.

Življenje z znaMMkami
06. 01. 2025

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u. Naši sogovornici sta tokrat…

»Klišejsko, vem, ampak največja marketinška poteza vseh časov je po mojem mnenju zagotovo Coca-Cola in Božiček. Zaradi te marketinške poteze nas…

Mojmir Šiftar
23. 12. 2024

Osrednji intervju v tokratni prilogi KuhaMMo smo namenili Mojmirju Šiftarju, chefu, ki…

Pen Klub je moj »zen garden« ali oaza miru. Tam lahko sprostim vso svojo kreativnost in resnično imam proste roke, da ustvarjam po svoji želji.

Naši avtorji