razpisi
Razpisi

Od oglaševanja do pomoči pri digitalni preobrazbi (razpisi)

Poleg »klasičnih« marketinških razpisov ministrstva za javno upravo, ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in ŠOU Ljubljana v pregledu razpisov tedna objavljamo še študentski natečaj, kjer bodo študenti oblikovali Legov katalog.

Ministrstvo za javno upravo išče izvajalca za oglaševanje portala SPOT (Slovenska poslovna točka) v letih 2022 in 2023. Razpis je odprt do 6. oktobra 2022, razpisna dokumentacija pa je na voljo tukaj.

Študentska organizacija Univerze v Ljubljani je objavila javno naročilo za zakup oglasnega prostora z dobavo naročenih oglasnih plakatov v predvidenem obsegu za obdobje 12 mesecev. Naročnik ocenjuje, da bo v skladu s potrebami letno naročil šest tisoč plakatov. Razpis je odprt do 30. septembra 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Za vse, ki bi radi sodelovali pri predstavitvi Slovenije na svetovni razstavi Expo 2025 v Osaki, je  Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo razpisalo natečaj za pripravo idejne rešitve vsebinske zasnove. Ključni elementi predstavitve so logotip, celostna grafična podoba, slogan v slovenskem, angleškem in japonskem jeziku ter celovito prostorsko in časovno strukturirana vsebinska zasnova predstavitve Republike Slovenije. Razpis je odprt do 14. oktobra 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi. Rok za prijavo je 14. oktober 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Spirit Slovenija išče pomoč pri strokovni podpori procesu trajnostne in krožne poslovne transformacije slovenskih majhnih in srednje velikih podjetij med decembrom 2022 in junijem 2026. Razpisno dokumentacijo najdete na povezavi, razpis pa je odprt do 17. oktobra 2022.

Študenti tržnega komuniciranja in marketinga imajo v okviru natečaja Ad Venture 2023 priložnost sodelovati pri preoblikovanju Legovega kataloga. Brief najdete na povezavi, več o natečaju pa si lahko preberete tukaj.

495

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

luka bajs2
24. 09. 2022

Z Luko Bajsom, ki s svojo ustvarjalnostjo že več kot desetletje prinaša pozitivne…

»V zadnjem času tudi pri slovenskih naročnikih opažam željo po sodelovanju na festivalih. Vmes me je že postalo strah, da festivali postajajo samo…

ghada
21. 09. 2022

Ghada Wali je mlada egiptovska oblikovalka, ki je v regiji Bližnjega vzhoda že globoko…

Kdor nima zgodovine, nima prihodnosti. Ustvarjam dela, ki predstavljajo to, kar sem in od koder prihajam. Svetovno prepoznavnost sem si pridobila z…

bla
20. 09. 2022

Jernej Smisl bo 1. oktobra 2022 postal direktor Pristopovega oddelka za korporativno…

Naši avtorji