bla
Aktualno

26. SMK: Atlantic Drogi Kolinski velika nagrada marketinška odličnost 2021

Poleg velike nagrade marketinška odličnost 2021 je Atlantic Droga Kolinska zmagovalec še dveh kategorij. V preostalih dveh kategorijah sta nagrado prejela Telekom Slovenije in NLB.

Društvo za marketing Slovenije (DMS) je izmed 13 finalistov poleg velike nagrade podelilo nagrade v štirih kategorijah. Atlantic Droga Kolinska je za projekt »Podpiramo lokalno – Posoška postrv / Argeta« prejela veliko nagrado in dve prvi nagradi v kategorijah 'Odličen korak pred drugimi' in 'Odličnost odgovornega delovanja & marketinška odličnost v izrednih razmerah'. Gre za projekt, v katerem je Atlantic Grupa odkupila posoške postrvi, ki jih v ribogojnici Faronika iz Tolmina sredi epidemije zaradi izgube trga niso zmogli prodati. Iz odkupljenih rib so ustvarili nov okus Argeta posoška postrv in podprli ponoven zagon lokalnega gospodarstva. Zgodbi se je pridružil tudi Mercator, ki je poskrbel za ekskluzivno distribucijo in prodajo. Oba partnerja pri projektu, Atlantic Grupa in Mercator, sta se odpovedala dobičku od prodaje.

Preostali prvi nagradi sta v svojih kategorijah prejela  Telekom Slovenije d.d. za projekt »Odličnost uporabniške izkušnje« v kategoriji »Transformacija« in družba NLB za projekt »Strateška iniciativa osredotočenosti na stranke« v kategoriji »Odličnost marketinške strategije«.

486

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

mija
20. 11. 2021

Futura DDB je letos že trinajstič stala na zmagovalnem odru Slovenskega oglaševalskega…

Sebe najlažje opredelim kot vodjo, ki deluje z zgledom, ki ima visoko postavljene osebne cilje in mu je pomembno, da pri svojem delu uživa. Osebno me…

bla
17. 11. 2021

Big Bangov naziv spletnega trgovca leta v regiji je zagon za nove izboljšave, pravi Peter…

bla
15. 11. 2021

Nika Kristina Butina, direktorica startupa Epidemic, je z bralci MM-a delila izkušnjo…

Naši avtorji