mastercard popup
Aktualno

Ko se združita kulinarika in tehnologija

Mastercard® je otvoril prvo pop-up restavracijo skupaj s chefinjo Ano Roš in Hišo Franko v središču Ljubljane. Mastercard s tem kulinaričnim popotovanjem ponovno povezuje, dokazal pa je tudi, da je kljub veliki razdalji med bližnjimi vse mogoče.

Atrij glavne pošte v Ljubljani se je te dni spremenil v Mastercardovo pop-up restavracijo Priceless, kjer s svojo ekipo kuha Ana Roš. Najboljša slovenska chefinja je svojo kuhinjo za en teden preselila v Ljubljano in s svojo ekipo zasnovala osemhodni meni z največjimi uspešnicami Hiše Franko.

ana roš2

V Mastercardu, kjer želijo s tehnologijo povezovati ljudi, so na otvoritvi za goste pripravili posebno presenečenje. S pomočjo najnaprednejše tehnologije – hologramske projekcije – so združili dve ljubljeni osebi. Tako je z njihovo pomočjo gostja restavracije za isto mizo uživala v druženju s svojo ljubljeno osebo z drugega konca Slovenije. »Trenutne razmere so nas oddaljile od skupnih druženj z najbližjimi, a obenem naučile, da toliko bolj cenimo trenutke, ko se ponovno zbližamo ob prav posebnih priložnostih. Tega se zavedamo tudi v Mastercardu, kjer je naše poslanstvo ustvarjati nepozabna doživetja, ki prebujajo čute in nas povezujejo,« pravijo.

hologram

»Veseli smo, da smo imeli priložnost ponovno dokazati, kako v praksi deluje naše poslanstvo, da z inovativnimi tehnološkimi rešitvami doživetja ponesemo na višjo raven. S pomočjo napredne tehnologije, holograma, smo namreč gostom poleg doživetja ponudili tudi edinstveno povezovanje,« je ob otvoritvi restavracije povedal Luka Gabrovšek, poslovni direktor družbe Mastercard Slovenija.

Intervju

Paddy Carberry
11. 01. 2025

S Paddyjem Carberryjem, globalnim vodjo marketinga za Guinness, smo se pogovarjali, kako…

»Šport ima neverjetno sposobnost, da združuje ljudi zaradi skupnih strasti,« pravi Paddy Carberry.

Življenje z znaMMkami
06. 01. 2025

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u. Naši sogovornici sta tokrat…

»Klišejsko, vem, ampak največja marketinška poteza vseh časov je po mojem mnenju zagotovo Coca-Cola in Božiček. Zaradi te marketinške poteze nas…

Mojmir Šiftar
23. 12. 2024

Osrednji intervju v tokratni prilogi KuhaMMo smo namenili Mojmirju Šiftarju, chefu, ki…

Pen Klub je moj »zen garden« ali oaza miru. Tam lahko sprostim vso svojo kreativnost in resnično imam proste roke, da ustvarjam po svoji želji.

Naši avtorji