skoj
Aktualno

Letošnji SKOJ je uspešno PRemikal za PRihodnost

Letošnje (virtualne) Slovenske konference o odnosih z javnostmi (SKOJ), ki se je včeraj zaključila s pogovorom z Mitjo Okornom, režiserjem številnih oglasov, glasbenih spotov in celovečernih filmov, se je udeležilo skoraj 200 slovenskih komunikatorjev.

Osrednja strokovna konferenca za odnose z javnostmi je bila 23. po vrsti, a prva, ki se je odvila na spletu. Potekala je pod naslovom PRemik za PRihodnost in slušatelje premikala med domačo in tujo sceno, med trajnostjo in izzivi trenutnih časov za komunikatorje in organizacije, govora pa je bilo tudi o komunikacijskih trendih, ki bodo krojili delo in življenje strokovnjakov za komuniciranje v prihodnje.

SKOJ v organizaciji Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS) se je s programom, ki ga je oblikoval programski odbor s Petro Juvančič, izvršno direktorico Združenja Manager, na čelu, gostil številne zanimive predavatelje in okrogle mize (o čemer boste več lahko prebrali v naslednjem MM-u). Ob koncu dogodka so iz PRSS sporočili, da tudi letos organizirajo razglasitev prejemnikov nagrad Prizma za odličnost izvedenih komunikacijskih programov ter nagrajence Študentskega natečaja Inkubatorja priložnosti 2021. Ta bo potekala 19. maja 2021 na Facebookovi strani PRSS, organizatorji pa obljubljajo še predavanje presenečenja, ki naj bi bilo koristno za prav vsakega komunikatorja.

480

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

večer
19. 06. 2021

Da je digitalizacija edina pot, ki jim bo zagotovila svetlejšo prihodnost, se zavedajo…

»Moja vizija je, da bo Večer leta 2025 podjetje, ki ga bodo vodili podatki in ki bo še naprej uspešno branilo tisk, saj sem prepričan, da ga ne čaka…

jacek
12. 06. 2021

Jacek Szymanski je poljski režiser in direktor fotografije, ki se je specializiral za…

»Ne gre samo za rezanje hrane, gre tudi za druge dimenzije resničnosti, eksplozije, trke med različno zelenjavo, nenavadna premikanja kamere itd.…

maša muster
24. 05. 2021

Tako pravi Maša Muster, vodja projektov na Mediani, inštitutu za raziskovanje trga in…

Naši avtorji