mdc
Aktualno

McDonald'sovi »pijani oglasi«

Kaj najbolj prija, ko se žurka nagiba h koncu in je čas, da se počasi odpravimo domov? Hitra hrana, seveda. Slovenci gremo radi na burek, nekateri pa se odpravijo tudi v McDonald's, kjer so predstavili nekaj zanimivih oglasov na temo vinjenih strank.

Pri novozelandskem McDonald’s so v sodelovanju z agencijo DDB Aotearoa zasnovali zunanje oglase, ki prikazujejo nekatere njihove najbolj priljubljene izdelke, kot jih naročajo kupci, ki se z zabav pozno zvečer vračajo domov.

Namesto ribjega burgerja Filet-o-Fish z dodatno tatarsko omako, se tako zgodi, da jim McDonald’sov uslužbenec v nočni izmeni postreže »ferret oh frish extra tata«, kombinacijo Big Maca oz. Big Mac Combo pa so preimenovali v »mig back congo«.

Oglasi so pritegnili tudi našo pozornost in če kdo razvozla, kaj so mislili z »mehurček je ujel pando«, nam, prosimo, sporočite.

mcd1

mcd2

500

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

omer
28. 01. 2023

Ömer Şengüler, turški strokovnjak za znamčenje, ki svetuje podjetjem po vsem svetu, je…

Prepričan sem, bo marketing v prihodnosti ustvarjal več človeških blagovnih znamk in da bo služil človeštvu bolj kot kdaj koli prej.

pučko
25. 01. 2023

Tekmovanje Outstanding, ki slavi presežke v zunanjem oglaševanju, je svoj vrhunec doseglo…

Ko se me dotakne, ko si ljubosumno želim, da bi to naredili mi, Internavti; ko kot profesionalec veš, da bi rad bil podpisan pod to.

minioni
16. 01. 2023

Tuševa akcija »Od minionov se ti zrola« je postala MM-ova akcija leta 2022. Ob tej…

Vsi trgovci, ki delajo z mednarodnimi znamkami kot je Minion, dobro vedo, da jih ob tem čaka veliko krogov preverjanj konceptov in potrjevanj s…

Naši avtorji