websi
Aktualno

Odprte so prijave za WEBSI Digitalni presežki Slovenije 2022

V okviru projekta WEBSI 2022 bodo že 11. leto zapored podelili prestižne nagrade, ki jih bodo prejeli tisti projekti, ki v slovenskem digitalnem prostoru najbolj izstopajo in navdušujejo. Skupno 35 nagrad bodo podelili 15. septembra v Ljubljani.

Več kot stočlanska žirija

Letošnje tekmovanje bo ocenjevala kar 109-članska žirija, v kateri so  ugledni in izkušeni strokovnjaki ter praktiki s digitalnega poslovanja (strokovna žirija), marketinga (poslovna žirija, v kateri je tudi Simona Kruhar Gaberšček, glavna urednica Marketing magazina) in videoprodukcije (žirija za video). Predsedoval ji bo Dražen Vranješ Kosi, strokovnjak za marketing pri BMW Group Slovenija. Tudi letos bo vsak član žirije k posameznemu prijavljenemu projektu dodal komentar in svoje priporočilo za izboljšavo, ki jih bodo prijavitelji ob koncu tekmovanja prejeli v posebnem individualiziranem poročilu.

Podelitev 35-ih nagrad v 28-ih kategorijah

Tekmovanje WEBSI, ki ga je lani sestavljalo 24 kategorij, letos dopolnjujejo štiri nove kategorije, in sicer kripto, vplivneži, telekomunikacije in trgovci. Skupaj z vzporednimi tekmovanji bo na WEBSI dnevu podeljeno 35 nagrad, za naj agencijo 2022, naj naročnika 2022, generalnega WEBSI prvaka, najboljše oblikovanje, najboljšo vsebino, najboljšo uporabniško izkušnjo in naj digitalca.

Zaključek projekta z dogodkom WEBSI dan

Projekt digitalnih presežkov Slovenije bodo že tradicionalno zaključili z WEBSI dnevom, festivalom slovenskega digitalnega komuniciranja, ki bo 15. septembra v Festivalni dvorani v Ljubljani. Čez dan se bo odvila konferenca o digitalnem komuniciranju, zvečer pa bodo na slovesni podelitvi podelili prestižne nagrade. Ob koncu tekmovanja bo izšel tudi WEBSI dosje, kjer bodo predstavljeni vsi projekti in njihovi ustvarjalci.

Agencije, podjetja, javne organizacije in drugi lahko svoje digitalne projekte prijavijo v tekmovanje WEBSI Digitalni presežki Slovenije vse do srede, 18. maja 2022.

 

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

peter scott
03. 08. 2022

Peter Scott, podpredsednik novih medijev in inovacij v družbi Warner Bros. Discovery,…

Kot medij moraš razumeti, kaj navijači pričakujejo od tebe in jim to tudi ponuditi. Nekateri želijo vsebine gledati na telefonu, drugi na televiziji…

Naši avtorji