špela
Aktualno

Špela Kregar po novem v Zavarovalnci Sava

Špela Kregar je po štirih letih dela na Lidlu Slovenija začela novo leto na novem delovnem mestu v Zavarovalnici Sava.

Kregarjeva je aprila 2021 na Lidlu Slovenija prevzela vlogo vodje oddelka oglaševanja, pred tem pa je bila vodja digitalnega marketinga.

Z marketingom se je sicer prvič srečala v digitalni agenciji Red Orbit, pot jo je nato vodila do spletnega velikana Googla, kjer je bila koordinatorka programa Google Partners za Slovenijo in Srbijo – platforme za razvoj in izobraževanje agencij na področju oglaševanja AdWords. Pred Lidlom je svoje znanje in veščine krepila tudi v D'Agency, hčerinskem podjetju agencije Pristop.

V sredini januarja je Špela Kregar zapustila podjeje Lidl Slovenija in v Zavarovalnici Sava prevzela mesto vodje marketinga in odnosov z javnostmi.

Več informacij o preMMiku sledi.

500

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

omer
28. 01. 2023

Ömer Şengüler, turški strokovnjak za znamčenje, ki svetuje podjetjem po vsem svetu, je…

Prepričan sem, bo marketing v prihodnosti ustvarjal več človeških blagovnih znamk in da bo služil človeštvu bolj kot kdaj koli prej.

pučko
25. 01. 2023

Tekmovanje Outstanding, ki slavi presežke v zunanjem oglaševanju, je svoj vrhunec doseglo…

Ko se me dotakne, ko si ljubosumno želim, da bi to naredili mi, Internavti; ko kot profesionalec veš, da bi rad bil podpisan pod to.

minioni
16. 01. 2023

Tuševa akcija »Od minionov se ti zrola« je postala MM-ova akcija leta 2022. Ob tej…

Vsi trgovci, ki delajo z mednarodnimi znamkami kot je Minion, dobro vedo, da jih ob tem čaka veliko krogov preverjanj konceptov in potrjevanj s…

Naši avtorji