soz
Aktualno

Znani so finalisti izbora za oglaševalca leta 2021

Zaključen je drugi krog izbora za oglaševalca leta 2021, v katerem so glasovali člani Slovenske oglaševalske zbornice (SOZ). O zmagovalcu bo tudi letos odločala še komisija 3. kroga izbora, v kateri je sedem članov.

Za priznanje se bodo v zaključnem krogu, v katerem bo glasovala sedemčlanska komisija, potegovala podjetja (po abecednem redu): Atlantic Droga Kolinska, Lesnina, Mercator, NLB in Zavarovalnica Triglav.

Sedemčlansko komisijo v tretjem krogu sestavljajo predsednik in dva predstavnika Slovenskega združenja oglaševalcev, predsednika Slovenska združenja oglaševalskih agencij, predsednik Slovenskega združenja medijev, predsednik Oglaševalskega razsodišča in predsednik upravnega odbora SOZ. 

Nagrado Oglaševalec leta so v preteklih letih prejela podjetja Petrol, Belinka, Revoz, Delo, Športna loterija Slovenije, Pivovarna Laško, Krka, Mercator, Mobitel (za leta 2002, 2003, 2006 in 2010), Proconi (Pogrej in pojej), Si.mobil (za leta 2005, 2008 in 2013), Engrotuš, Ljubljanske mlekarne, Amis, Zavarovalnica Triglav (za leti 2012 in 2016), Telekom Slovenije, A1 Slovenija, Atlantic Droga Kolinska (za leti 2018 in 2019) in NLB.

Oglaševalec leta je tradicionalna letna stanovska nagrada SOZ za izvirnost in inovativnost nastopa podjetja na trgu, ki je na svojevrsten način zaznamoval preteklo leto  v komunikacijskem smislu. Nagrado lahko prejme tudi podjetje za odličnost v daljšem časovnem obdobju, ki pa se je odražala in pomembno zaznamovala tudi preteklo leto.

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

answear
17. 08. 2022

Modna spletna trgovina Answear je od junija na voljo tudi v Sloveniji.

Zavedamo se, da dandanes biti le spletna modna platforma, ki ponuja nakup modnih artiklov, ni dovolj. Želimo biti več kot to. Prav tako se ne imamo…

almas
13. 08. 2022

Eden od večjih izzivov, s katerimi se je Svetlana Almaš, direktorica marketinga in…

»Pogosto ljudje na korporacije gledajo kot na dinozavre, okostenele strukture, ki le počasi sledijo spremembam, a realnost je, vsaj pri nas, zelo…

zadravec
12. 08. 2022

Poslovni svetovalec Domen Zadravec nam je v intervjuju za MM zaupal, kako je sodelovati z…

Pri vsakem hitro rastočem, uspešnem podjetju gre za enkratno kombinacijo dejavnikov, kot so znanje, inovativnost, strast, vizionarstvo, podjetnost in…

Naši avtorji